Đoković donira milion evra za respiratore i medicinsku opremu

Ostavite komentar


  1. Novak je u ovom slučaju svesno ili ne dao dobar primer svima koji žele i imaju mogućnosti da pomognu kako treba da postupaju. Dakle nipošto ne uplaćivati nikakav novac Vučićevom režimu, nego jednostavno kupiti ono što je potrebno i poslati medicinskom osoblju na korišćenje.

  2. Bravo Nole,,,ajde sad I ti djilasu, daj jedno milionce, Nole zaradio, pa doniira, a ti si ukrao i cutis, ajde ti i jeremic vratite bar po jedno ukradeno milionce od ovog naroda..ajde..

      1. Akoo mu Djilas da, jer se sam hvalio koliko je zgrabio od drzave, kada se sve ostalo unistt,avalo, a andrej, to je zelja, mislim da je i slicno…providno,,a bastac ,,jeste, ali,,,,a djilas I jeremic to je priznato..dzabe ti sarkazam,,

  3. Mišković donirao novac (tako predsednik reče) a sada u jednoj od svojih kompanija smanjuje radnicima topli obrok i regres za april. Neko mora da plati donaciju.

  4. Svaka cast pa zna covek odakle je, pa uvek kupi sta je potrebno i ne daje pare.

  5. Pomoć je dobrodošla. Za neupućene -sredstva iz donacije nisu lična sredstva. I Dragica Nikolić je davala iz donacije. Znima me da li je nešto upućeno bratskom narodu u CG, pošto je silno podržao.tamošnje litije, inače idealne za širenje virusa, koji je tada uveliko bio raširen.

    1. Samo obratno od pametan (valjda znas sta je to, necu da pisem, jer onda mi nece objaviti komentar), moze porediti fondaciju Dragice i Novakovu. I da, mnogo mnogo „licnih“ sredstava je potrosio vec za pomoc svojoj domovini.a sto se tice tih litija, odzavanih „kad je vec virus bio uveliko rasiren“, bolje pogledaj kad ste vi mere neke konkretnije tek poceli donositi. Ali Novak je morao to znati pre vlasti, a? Ponosna je majka na svog sina, bas si „pametan“.

    2. Taj milion, Novak daje iz SVOG DZEPA, a ne od donacija. Ako si pismen (a izgleda da si jedva to), otvorice racun posebni za donacije. Ovo sto sad kupuje je od novca koji je zaradio.

      Sa ovakvim mozgarijama, @vule, idi na B92. Tamo oni jedva cekaju hejtere.

      1. Taj milion Novak je dobio zbog prebacivanja loptice preko mreže.Ko zna koliko su zgrabili oni koji organizuju taj cirkus.Većina ljudi su ovce koje prate ovna makar ih vodio u smrt.Lakše im je da umru nego da misle.Do nedavno udarna vest u TV Dnevniku bio je ON, a sada ga je zamenio VIRUS protiv koga će se boriti sa milion evra.Bilo bi lepo kada bi se rešenje našlo tako brzo.Učite decu da budu kao Novak i ulažite novac u patike i rekete, a lekari i medicinske sestre biće neka druga deca…robovi…

  6. Jos jedno BRAVO za velikog sportistu i coveka.BRAVO za Anu Ivanovic,Dejana Stankovica itd.Bravo za A.Vucica 00 evra,A.Brnabic oo evra,clanove vlade 00 evra itd.

  7. Nikad dosta Vučića i Đokovića. Najveše vole da se hvale kad neko da novac u njihovo ime. Gde je Biković?

  8. Patriotski, nema dileme, ali mi nije jasno zašto se manje govori i piše o donaciji kuju je obezbednila Ana Ivanović, koja je približna toj sumi, a možda i veća?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.