Đoković i Siner oko 13 časova na Centralnom terenu

Ostavite komentar


  1. Nole svi te gledamo otvorenih usta , kao moja komsika turske serije na TVu . Kada smo kod TVa postoji jedna TV stanica koja je za moj ukus bolja od mnogih cuvenijih a to je GEM , mislim da su oni iz Lazarevca kao i MAG to je ono sto moj prijemnik moze da „uhvati’ ali primecujem da sve vise paznje posvecujem TV stanici GEM pogotovu u terminu od nekih 13 do 16 h, naravno kada se ima vremena . Sve pohvale obicnog gledaoca .

  2. Samo Sport kanal je prenosio Novakov mec , mogli bi da prenose nasi makar nesto sto je dobro i sto donosi radost u vreme pandemije a to je ono kada Nole pobedjuje .
    Nema veze ja sam pokupila hlebove koje pravi Noletov pekar za svoj kuvar bez glutena ali i onaj Srdjanov hleb je odlican i one stapice spirala od belog luka , super , desetka za pekara, ali mora se obici i Noletov restoran i probati sve po redu uzivo.
    Bravo Nole za danasnji mec .

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.