Đoković izjavio da je iznenađen odlukom Medvedeva: Šokiran sam, izgledao je dobro (VIDEO) 1Foto: EPA-EFE/ABIR SULTAN

Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle polufinalnog duela sa Danilom Medvedovim na turniru u Astani da je bio šokiran zbog odluke ruskog tenisera da preda meč.

„Šokiran sam, iznenađen sam što je predao. Izgledao je potpuno dobro. Možda poslednjih sedam, osam poena se kretao malo sporije, ali… Šokiran sam, iskreno. Bio sam spreman za bitku u trećem setu. Nadam se da povreda nije ozbiljna. Znam Danila, on je veliki borac i ne bi predao tek tako“, rekao je Đoković.

On je otkrio da je u pitanju povreda ruskog tenisera.

Rekao mi je da je istegao primicač. Bio je veoma neizvestan meč pogotovo u drugom setu. Tužan sam zbog turnira i svih ovih ljudi koji su uživali u borbi, ali i zbog Danila što je morao ovako da završi“.

Đoković je potom najavio duel u finalu sa Stefanosom Cicipasom.

„Veoma sam uzbuđen što sam u finalu. To mi je uvek cilj na svakom turniru. Nikada nisam igrao ovde, a nisam ni Izraelu. Zasad sam skoro pa savršen, tamo titula, ovde zasad finale. Znao sam da ću imati velike testove, juče protiv Hačanova dva naporna seta, danas isto, a ni sutra mi neće pokloniti titulu. Neka bolji pobedi“, izjavio je Novak Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari