Đoković odbranio titulu u Dohi

Ostavite komentar


  1. U odnosu na pedhodna četiri meča na turniru Novak je zaigrao punom snagom, vidno motivisan protivnikom, ali i, kao pravoslavni vernik, ponešen praznikom Hristovog rođenja. Videlo se, da je jedino na takav način mogao da pobedi Endija i, naravno, pobedio je. Odličan meč dva najbolja tenisera na svetu, s vrhunskom odbranom. Obojica su spremni za Melburn i biće veliko uživanje pratiti njihove mečeve na gren slemu. Bio sam rezervisan pre turnira u Dohi, i nešto veće šanse davao Mariju. Ipak, znajući da Endi zazire od Novaka, tačnije, plaši ga se, nadao sam se. A Novak ? Ma, on je nervozniji nego li ranije, što je, u neku ruku, dobro.

  2. Bravo Novace! Ovo je bila prekretnica. Nema vise padanja. Tebi je Srbija najvise verovala. Podari sebi i nama lepe trenutke i pobede u 2017. Hristos se rodi!

  3. Не разумем зашто неки коментатори дају минусе. Да ли је то због помињања чињенице да је Новак Ђоковић Србин православне вере?

  4. Mislim da to nije pravi razlog, Dule, već zato još su uvek ljuti na Novaka.

  5. Zaista, može da zasmeta stalno isticanje srpstva i pravoslavlja uz pomen imena Novaka Đokovića. Koliko znam, Novak je po majčinoj strani Hrvat, dedu je oslovljavao kao Dida.Da li to u nečijim očima prlja njegovo poreklo? Očeva linija je crnogorska. Jedno je , međutimnesporno, da je Novak najveći sportista ikada, ovih prostora,svetski uvažena ličnost, kosmopolita, poliglota i uzor ne samo srpske mladeži, i ne samo mladih ljudi. On je građanin Sveta. Budimo i mi odstali malo TO.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.