Đoković ostao bez krune u Melburnu

Ostavite komentar


  1. sad ce polako da pada na listi. nadam se da ce turnir da osvoji kanadjanin raonic, monfis ili nisikori.
    sto se tice nola, tuzno I velika steta kako ce do kraja karijere da uprlja sjajne uspehe koje je imao. sta god da je razlog tome, objektivni ili subjetivni….

  2. Медитација и тенис! Хајте, молим вас! А где је Пепе Будиста?
    Јуче рече да се осећаш као да си код куће. Па ево прилике да се лепо одмориш. А још боље да се оканиш тениса. Напорно је то. Ако већ имаш паметнија посла.

  3. То га је научио Пепе Будиста: "Не секириј се и када губиш, нити буди поносан када побеђујеш. Нирвана – Блажени мир." И ја ћу бити миран, јер сам те отписао из мога живота. А ушао си непозван. Оммммм! Ооомммммм! Ооооммм!Оooммммм! Ооомммммм! Оооомммммм!.

    Медитација и тенис! Хајте, молим вас! А где је Пепе Будалетина?
    Јуче рече да се осећаш као да си код куће. Па ево прилике да се лепо одмориш. А још боље да се оканиш тениса. Напорно је то. Ако већ имаш паметнија посла.

  4. Podatak, da je Đoković ispao u ranoj fazi nekog gren slema, još davne, 2008. godine, surovo je isinit, ali i surovo neverovatan. Upravo pojašnjava, koliko je Novak dugo u svetskom vrhu, mahom, na njegovom čelu. Što, opet znači, da je toliko dugo trebalo biti napet, na meti, ne svih, ali većine, i imati obavezu, ili osvojiti ili odbraniti. To je to, nešto, što se dogodilo, što Vilander ističe i koji mu nije bio naklonjen. Ono što Mac ne razume, Đoković je na plećima, hteo on, to, ili ne, dolazio iz potcenje zemlje i šikaniranog naroda koje je ponosno predstavljao. U tih osam godina je uzeo 12 velikih, 30 masters i ne znam koliko ostalih ATP titula uz olimpijsku medalju i Dejvis kup. Neka se svako od nas zapita – koji smo se radovali, ponosili i Novakom i njegovim, a našim rezultatima – šta smo sve prošli za tih, osam godina, koliko puta odustajali, odmarali ili sasvim odustali. Zastaje dah.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.