Đoković: Ovo sam sanjao

Ostavite komentar


  1. Da Novak je osvojio prvo mesto to je OK, ali kako je do toga došlo?
    90% je imao SREĆU da „opasni“ rivali ne dođu do njega tj. da se međusobno „izbaciju“. Jedini pravi meč je imao sa Nadalom, ali Nadal na travi to nije Nadal šljake (Nadal oduvek ima problem servisa….).
    Da li je na narednim turnirima imati „toliko sreće“?

    1. Anđela, šta tebe muči ?
      Mesecima osporavaš Novaka po ovom i drugim portalima. Tvoje zamerke su smešne.
      Pričaš da je gubio mečeve od manje poznatih igrača, jer ga treneri nisu učili kako da igra protiv njih (Čung, na primer). Šta je tu čudno ? Treneri su tu da skautiraju, ukazuju, a na igračima je da pokušaju da njihove zamisli sprovedu u delo. Zar je jedini koji je gubio od manje poznatih igrača ? Zar treneri ne skautiraju kada su u pitanju drugi teniseri ? Zar je skautiranje rezervisano samo za tenis ?
      Po tebi, Novak je robot koga hrane podacima, a ovaj sve to po komandi sprovodi ili ne sprovodi u delo (?!)
      Novak je mladić iz blokova koji je svojom nadarenošću, upornošću, prirodom i što da ne, uz pomoć i sreću, dosegao planetarni uspeh.
      Igrao sam tenis deset godina kao rekreativac, pratim isti decenijama, te znam i osećam ponešto..Nadal je odigrao svoj najbolji meč na travi, možda zaslužio da pobedi, ali nije. I šta sad ?
      Pitaš, da li će na narednim turnirima imati toliko sreće.
      Ne znam, ali znam da ju je zaslužio, jer sreća prati umeće i hrabrost. Ona se ne ubacuje u robote, jer još uvek nije pronađen način, osim u fikcijama. Baš kao ni mržnja.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.