Đoković morao na vađenje krvi pre meča sa Norijem

Ostavite komentar


  1. Nole! Pa oni na sve načine hoće da ospore tvoj kvalitet. Daj im krv i urin svaki dan. To su kreteni. Ti si naš a Bogami i celom svetu idol!

  2. To je lice totalitarizma. U sportu, u ekonomiji, u zdravstvu, u politici, u kulturi… svuda. To nas porobljava.

  3. Pitanje je da li su svima uzimali krvi urin na analizu?Cisto sumnjam,maltretira ju nas na svakom koraku i kako im se hoce.Ta antidoping kontrola ne vazi za americke sportiste ,kao nI medjunarodni sud pravde u Hagu.Ko je ovde lud?

  4. Nole, ne daj svoju krv dusmanima. Skenirace ti dnk, ubaciti neki nedozvoljenu supstancu i eto diskvalifikacije. Englezi ostaju englezi.

  5. WADA je uništila karijere mnogih sportista, naročito ruskih, ali to verovatno ne sme da se publikuje.

  6. Ta prtivatna kompanije WADA je uništila karijere mnogih sportista, naročito ruskih. I ne samo ruskih, mnogih drugih politički nepodobnih „Zapadu“.

  7. Ovde sve teoretičari zavere, klasika, svi nas mrze, truli zapad (a tamo naši na privremenom radu već 80 godina i niko se ne vraća), u modi sve sa zapada, Rolex od pola kile na ruci, BMW, Mercedes u svih naših političara, lopova, sportista, patriota, rusija majka, koja nam nikad ništa nije pomogla itd. Dajte bre Srbende gledajte šta se dešava u ovoj septičkoj jami od države gde nam ova nazadna sekta krade državu i uništava živote, pustite Djokovića velikog Srbina koji živi u Monaku i tamo plaća porez umesto ovde. Zabole njega za sve nas ovde, čovek zaradio stotine miliona eur i gleda svoja posla a vi lečite svoje komplekse pišući ovde patrotske komentare. Izađite na izbore 17.12. i glasajte protiv nazadne sekte, sps-a i njima sličnih pa ćete uskoro videti u kakvu su vas zabludu doveli ovi vlasnici naših života sa njihovom propagandom.

  8. I treba da ga diskvalikiju zato što je odbio test
    Pravila su pravila
    Za Nadala su stalno vikali da se dopirao
    E pa neće da može
    Nadam se da će netko ispraviti grešku iz pandemije kad se širio na vrhu ljestvice a tenis je bio suspendiran
    Netko će to ispraviti

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.