Đoković posle plasmana u četvrtfinale turnira u Dubaiju: Ne bojim se nikoga (VIDEO) 1Foto: EPA-EFE/Yoshua Arias

Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle pobede nad Holanđaninom Talonom Griksporom (6:2, 6:3) u drugom kolu turnira u Dubaiju da je prikazao mnogo bolju partiju nego u meču prve runde.

– Sjajno veče. Juče sam imao mnogo posla, od početka sam bio oštar. Definitivno je bio bolji kvalitet tenisa. Možda poslednja tri ili četiri gema nisu bila najbolja, ali sam našao način da zatvorim meč. Zadovoljan sam igrom, nadam se da stvari idu u pravom smeru.

On je dodao da je i sam iznenađen da je odigrao na tako visokom nivou protiv Holanđanina, koji je trenutno na 39. mestu ATP liste.

– Bio sam mnogo bliže svom najboljem nivou. Nisam očekivao da igram tako dobro, uzimajuću u obzir jučerašnji meč. Idemo, svaki dan je nova prilika, drago mi je da sam tako dobro igrao večeras – rekao je srpski teniser, a zatim dodao da je Grikspor napredovao u odnosu na njihov prethodni duel.

– Igrali smo samo jednom pre nekoliko godina. Ima snažne udarce, servisa dobro, pokušava da diktira poene forhendom. Znao sam da moram da mu oduzmem vreme za udarac. Mnogo je napredovao, nova generacija dolazi, ali ja se ne bojim.

Protivnik Đokovića u četvrtfinalu biće bolji iz duela u kojem se sastaju Rus Pavel Kotov i Hubert Hurkač iz Poljske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari