Đoković prodao svoju majicu, pa poklonio novac deci sa Kosova

Ostavite komentar


  1. Ako su humanitarc, platiće porez u Srbiji na 510 miliona evra zarade , što je nešto malo više od 77 miliona evra. Onda ne bi trebalo da glumataju sa nekim fondacijama i šačicama evra. Zapanjen sam da ostrašćeni Nolomani ne vide i ne osećaju ovu enormnu količinu licemerja. Ali za bolje i nismo.

  2. Joj što je to slatko?
    Pare od isprljane i znojave majice prodao na buvljaku a pare zaradjene na kontinetu torbara sa turnira,stavio u zep !

  3. Deca u Srbiji imaju više uslova, a zašto vi pametnulja ne pomogneš nešto. Žao mi je što svaka šuša može da komentariše. Živeo ti nam Novače i tvoja familija.

  4. Halde ti uradi nesta pametnije. Ili znaš samo da buncas. Kakve veze ima jedna Aukcija. I plaćanje poreze. A odakle ti ta cifra toliko miliona e
    € Ako si ljubomoran na Skokovi a uzmi Reket zaigraj. Pa ćeš vidjeti do koliko miliona ćeš stići. Ili ne lupetaj

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.