Đoković protiv Medvedeva u finalu US opena

Ostavite komentar


  1. Možda Nole pozitivno poludi, Medvedev negativno poludi, pa Nole osvoji US Open ove godine. Šta podrazumevam pod Noletovim pozitivnim poluđivanjem. Recimo, krene mu servis, a i ritern postane kao nekada. Umesto lobova, koji igra kada god protivnik izađe na mrežu što kod njega izaziva neviđenu paniku, Nole bi mogao da odigra jednostavan pasing šot. Zatim, iako je smeč Noletov najkonstantniji udarac (greši u 95 posto slučajeva), treba taj udarac da izbegava. Dalje, da ne udara kao baba i čeka da se Medvedev samoubije, već i on nekada da krene po viner (gde su one čuvene njegove bekhend paralele i skraćene forhend dijagonale – izumrele ili izgubljene na putu). Ko nije gledao meč Alkaraz-Medvedev neka obavezno pogleda reprizu. Publika vrišti, navija, ova dvojica se krljaju za sve pare – sve suprotno od Noletovog zen tenisa koji tera na zevanje i promenu kanala.
    Nole u zadnje vreme stalno pominje svoje godine, kao odlično mu fizički ide, itd, ali ne kapira da je starenje pre svega mentalni pa tek onda fizički proces. Može on i dalje istom brzinom da izšprinta sa jednog na drugi kraj terena, problem je samo u tome što mu mozak šalje informaciju ka nogama sa 5 sekundi zakašnjenja. Ako bi nekim čudom Nole mogao da se vrati u stanje duha i tela kada je osvojio prvi GS, kuću bih stavila da u nedelju podiže pehar.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.