Đoković se oprostio od Siniše Mihajlovića: Tvoj trag je neizbrisiv 1Foto: EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Srpski teniser Novak Đoković se oprostio od Siniše Mihajlovića putem svog Instagram naloga.

„Počivaj u miru, dragi Siniša .Saučešće familiji Mihajlović. Hvala ti na svemu što si uradio za naš sport, kao i u Italiji. Tvoj trag je neizbrisiv“, napisao je Đoković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Podsećamo, situaciju u kojoj se Đoković našao u januaru ove godine, kada mu je poništena viza po dolasku u Australiju, tada je prokomentarisao i bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović.

„Teška situacija, po meni su organizatori krivi. Trebalo je da prate smernice Vlade i da ne garantuju Đokoviću da će igrati. Ako je otišao u Australiju, znači da su postojali uslovi da mu se da medicinsko izuzeće. Za mene je Đoković žrtva, on nije odgovoran za ovu zbrku. Smešno je da prvog tenisera na svetu zatvorite u hotelu za deportaciju, čak i ako bi to moglo da pomogne da se vidi u kakvoj se situaciji nalaze ljudi koji zatraže azil. Trebalo je da poštuju pravila. Na ovaj način su od Đokovića učinili da postane heroj antivaksera“, kazao je tada Siniša Mihajlović.

Mihajlović je preminuo u petak u bolnici u Rimu, u 54. godini.

Legendarni srpski fudbaler i trener biće sahranjen u ponedeljak 19. decembra u Rimu na zahtev porodice.

Knjiga žalosti povodom smrti legende srpskog fudbala Siniše Mihajlovića otvorena je danas u Muzeju fudbalskog kluba Crvena zvezda i u nju se se upisali i nekadašnji igrači tog kluba.

Komemoracija će biti održana u nedelju u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“, najavio je FK Crvena zvezda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari