Đoković spreman i za after parti sa publikom: Ako negde pravite žurku, pridružiću se (VIDEO) 1Foto: AP/Jean-Francois Badias

Posle iscrpljujućeg noćnog dvoboja s Italijanom Lorencom Muzetijem u trećem kolu Rolan Garosa Novak Đoković je na terenu s osmehom, bez tragova premora, stao pred mikrofon Aleksa Koreče, nekadašnjeg španskog tenisera.

Pred publikom, koja je četiri i po časa istrajavala na meču od pet setova, ne pomišljajući da pođe kući ni u pola noći, najbolji teniser sveta je govorio na jeziku domaćina.

„Pokušaću da govorim na francuskom jer ste to zaista zaslužili. Čestitam Muzetiju. Imam ogromno poštovanje za njega. Šteta što je neko morao da izgubi ove noći, ili jutra. Hvala vam što ste me probudili u četvrtom setu. Zahvaljujući vama postao sam novi igrač. Neverovatno da ste ostali budni u ovo doba. Ima ovde i dece koja je odavno trebalo da su u krevetu. Ovo je možda i moj najbolji meč na Rolan Garosu, najuzbudljiviji. Dobili smo adrenalinsku injekciju. Ako sad negde pravite žurku, pridružiću vam se“, rekao je Đoković dok su ga uporni gledaoci u tri i nešto oduševljeno pozdravljali.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari