Đoković: Srce mi je na mestu, žao mi je Nine, hoću i u Pariz

Ostavite komentar


  1. Nemoj molim te…zbog tebe je Nina izgubila šansu za medalju..samo nas brukaš

  2. Da li postoji neko u državi Srbiji da stane na stranu ovog čoveka? Nikako da razumem da ovakvog ambasadora imamo a pljujemo ga .Kurir,Blic,Informer i sl.mediji se utrkuju ko će ga više popljuvati.KATASTROFA.

  3. Pa da najvaznije je da udes na US open,Nini si oduzeo pravo na borbu za medalju…nema potrebe da ideš u Pariz.Idi mlati pare i ne boj se bićeš bez povreda…histerični liku

  4. Dragi Nole,radost koju si nam donosio je nesto na cemu smo ti beskrajno zahvalni.
    Iako smo tuzni sto ne donosis medalju uz tebe smo svim srcem
    Zelimo ti brz oporavak
    Porodica Mitrovic

  5. Mogo je da preskoči singl pa da sa koleginicom osvoje bronzu u dublu, ali ne…

  6. Vidite gospodine Djokovicu , vasa licna pohlepa i nerealna procena da mozete igrati i singl i mesoviti dubl ostavila je mladu teniserku Ninu Stojanovic bez mogucnosti da se bori za olimpijsku medalju ! Zar vas nije sportska i ljudska sramota zbog tolike sebicnosti ? Kakvo dovraga „zao mi je Nine“. Vi pocinjete opasno da srozavate vas ugled .

  7. Djokovic je najbolji sportista Srbije i regiona, svih vremena. Ponela ga je olimpijska atmosfera i to je razumljivo, ali je precenio svoje fizicke sposobnosti.
    Samo napred Nole.

  8. Svako ko u Srbiji ima pameti, ponosi se sa Novakom i njegovim rezultatima. Oni drugi, režimski botovi, zaslužuju samo prezir.

  9. Divim se Novaku u svakom pogledu. On je nas najbolji ambasador. Ne mogu da podnesem ove negativne konentare. To samo kod nas ima. Nista ne znamo da cenimo.
    Napred Nole

  10. Mozda su ti srce i lova na mestu ali nije na mestu tvoj nepopravljivi agoizam, muljanje sa povredama i bahatost, nas dragi Nole! Volimo te, ali se moras resetovati, ugledaj se na Nadala i Federera, pa i na mladje – Zvereva i Medvedova!

  11. Srbija treba uvek biti ponosna sto ima jedinstvenog Novaka. Neka ga Bog čuva. Nole ti si naše zlato!!!!

  12. U vezi neigranja Novaka u dublu juče imao sam drugačiji rezultat kao kao danas: trebao je početi da zaigra meč i posle izvesnog vremena da padne od iscrpljenosti za šta bi svi pričali da je stvarno bio stvarno izcrljen, a ne da je predao nije hteo ni započeti meč.
    Ja sam zatucani fan Đokovića, ali svakom bi ova varijanta lakše pala inače da je stvarno bio iscrpljen to stoji, i pitanje da kako su shvatili novi potencijalni fanovi.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.