Đoković u finalu Australijan opena

Ostavite komentar


  1. Novak je pored što je AS imao i sreću. Sreća (ili šta već, ruska mafija) tek TIM izbacio Kirgiosa. Tim ubedljivo izgubio od Dimitrova. Dimitrov nije mogao da servira pa u polufinalu taj anonimni XYZ. Novakje trebalo da igra sa (najverovatnije) Kirgijosom polufinale. To bi bio MEČ (!!!!) Nego kako je Tim tako ubedljivo izgubio od Dimitrova, Kako se Dimitrov povredio pa nije mogao da servira? Pomogla ruska mafija? Pa šta mislite koliko su zaradili na kladionici?

  2. Bravo Nole, ako bih za protivnika zelela sledeceg nesto ne bih volela da bude Cicipas , taj kao da je na cigri , samo skace kao da je na federima , ne znam da li bi Nole trebao prvo da ga malo umiri ili da ga na pocetku izmori mozda i da se proveri, ako bude Cicipas , da nema neke federe u patikama .
    Ali Noletu ce pomoci pored njegove igre koja je svetska , stalno sam razmilsjlala koja je to boja koju nosi , malo cudna nit zelena, nit plava nit petrolej , bas cudna i onda sam istu tu boju videla na kupolama hrama svetog Save , ista boja, sve to obecava.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.