Đoković: Uradiću sve što je u mojoj moći da doživim vrhunac na olimpijadi u Tokiju

Ostavite komentar


  1. Za „vrhunac“ nek se javi supruzi a za ostale neka osvoji zlatnu medalju.

  2. Ovaj interviju bi mogao da uđe u svetske udžbenike sporta, patriotizma i čovečnosti. Prosledite ga svim nosiocima javnih funkcija u Srbiji. Olimpijske igre su vrhunac karijere svakog sportiste i svakog patriote. Može biti sto razloga da Novak i ne dođe na Igre ili da ne zabeleži vrhunski rezultat. To je sastavni deo sporta. Ovim svojim stavovima Novak je već osvojio prvu zlatnu olimpijsku medalju u Tpkiju za svoju zemlju. Novače, ponosni smo na tebe.

  3. Oni koli ga mrze imace problema sa tom losom emocijom koja razjeda mrzitelja. Mislim da je lakse da bogatom da bude skroman ako je normalan.Ja sam profesor fiz. vaspitanja koli nije zaposljen u skoli ,vec u maloj sportskoj sali gde najcesce pomazem higijenicarima.Montiram vrata koja je neko od odvaljena,odcepljujem zacepljene solje od ubacenih predmeta u kombinaciji sa fekalijama . Nikada u zivotu nisam odrzao cas u skoli , a zato sam verujem osposobljen. Inace slikam , umem da kreiram ,dizajniram vrtove uredjujem interijer ,radim na cirkularu,koristim aparat za varenje ali ni u cemu nisam uspeo .Ja uopste nemam problema da budem skroman.Nekada sam pratio tenis i navijao zajedno sa detetom radovali se, grlili, skakali od radosti … Sada sam ocajan , tuzan i to me vise ne zanima. Mnogo se vise radujem toploj kisi koja me kvasi i grmljavini gde cesto osetim BOGA. Tada osetim na trnutak radost zivota i da ce mozda nesto lepo da se desi.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.