Đoković za SK: Spot nisam video, bio sam i kod bivšeg predsednika…

Ostavite komentar


  1. Nole nismo mi ludi da ne vidimo šta radiš.
    Tu priču možeš pričati onom lo ne misli svojom glavom i gleda pink ….

  2. “ Ne kune mati sina sto je izgubio novac na kartama nego sto ide ponovo da se popravi “ srpska narodna poslovica . . .
    “ posle j****a nema kajanja “ takodje srpska narodna poslovica . . .
    PS
    “ Vamos “ MARINIKA !!!
    pametnim dosta

  3. Nole, na žalost slaba ti je odbrana.
    Čudi me da nisi shvatio da su neodmerene izjave Vućića, premijerke i Dačića u stvari doprinele tvojoj golgoti u Australiji. Da su ćutali, bolje bi prošao.

  4. Opili te predsednici, a sta ovo danas radis, igras tenis ne za sebe nego protiv sebe! Gde su ti skracene loptice i raznovrsnost, a preko puta sebe imas „trupca“ od igraca. Sada ces se opravdavati Rusima i napadom na Ukrajinu, i tako nas ubedjivati, a sebe brukati. Ako ne osecas da MOZES, okaci reket i prekini sa teniskim „detinjarijama“ !

  5. Mnogi ga više ne vole. Ni ja. Ali, od momenta kad je prećutao, kad „mu je promaklo“ da prebijaju njegov narod u njegovom rodnom gradu. Njemu, koji je pružao podršku Japancima, crncima, žrtvama svakoraznog nasilja… Odjednom, nije obavešten da beogradski studenti gutaju suzavac i pendreke. Ovo je samo potvrda moje tvrdnje da je i on kupljen. E, moj Nole, pa koliko ti još treba?

  6. Dokle ta alavost porodice đoković pa i ovog folirant. Prodao se za deo Kalemegdan i mini centrale. Mene više ne prestavlja nigde.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.