Đokoviću zabranjen ulaz u SAD

Ostavite komentar


  1. Djokovic je sam kriv sto ne ide u SAD. Njihovi propisi su jasni i zasto bi on bio izuzetak. Generalno, mislim da preteruju porodicno fulozofirajuci o svemu, ali se zato vesele uz Cecu, idu na divan Vucicu, Vesicu i Vulinu…

  2. Da je pravde,pa na ove politicke zabrane,ukiniti im licencu pa da postane trecerazredni turnir u badmingtonu.Kako moze biti gren slem kad najbolji na planeti ne igraju.

  3. Gluposti! Jedini Ameri na celoj planeti jos uvek traze te glupe potrde, iako korone vise nema. EU, UK, pa cak i Austrailja je to odavno ukinula. Sem toga, za Amere je dovoljno imati samo prve dve doze, primljene bilo kada, sto je besmislica svoje vrste, jer vakcine primljene 2021. nemaju vise totalno nikakav efekat. Takodje, vakcinisanje vise nije moguce u vecini zemalja, Holandjani su ukinuli vakcinisanje pre nedelju dana. Neka neko obavesti Amere da korone vise nema. Ponovo radi bioskop! Ali nista novo kod Amera, njima je uvek forma bila bitnija od sustine.

  4. Nije mi jasno kako u Australiji nie mogao da igra kad je bio u KARANTINU 7dana posle čega je mogao da se uradi test dokaže da je negativan i da igra normalno. To važi i za US open. Aleksandar Stanković veliki obožavaoc Noleta.

  5. Кад ће једном уображенко да схвати да он није изнад закона, не волим американце али сада су у прљцу

  6. Potpisaće Bajden, ako ne zaboravi. -:)
    Treba shvatiti da je to njegova odluka, njegov izbor da se ne vakciniše. Ali mora se i poštovati zakon i shvatiti da Zapad nije Srbija gde se može muljati sa potvrdama, mini hidroelektranama, zemljištima za teniske terene, uzurpirati zemljište od spomenika…
    Najbolji na svetu, a naš, ide pod noge najgorem na svetu, nažalost našem.

  7. jednostavno neće Srbina da puste da bude najbolji svih vremena, na kraju će proći kao Monika Seleš.. beži Nole od satanista američkih.

  8. Njihova pravila, njihova stvar, ako vaze za sve sto ne bi i za njega. Ne razumem šta je on zapeo non stop da za njega ne važi sto i za ostale, pa posle plakanje sto ne može

  9. Човек има свој став,понос и кичму а због тога и јесте то што јесте.Те особине су нажалост код нас постале јефтина роба и они који их не поседују никада га ни неће разумети.

  10. Znao je u startu da je vakcina uslov ali on slusa svoju zenu koja je toliko pametna da nemam reci

  11. Zivim u Canadi pa jedva čekam da se maknu restrikcije za nevaksinisane

  12. God Bless America! Hvalisavac nole mora da se nauci pravilima, sad ima vremena da obidje bosanskog indijanu dzonsa i piramide u visokom, koje vide samo njih dvojica

  13. Нек ми нико не каже да ово није политика, толико о спорту !
    Могли су му одредити КАРАНТИН али НЕ , не сме Србину да се да шанса !

  14. Толико о спорту, а КАРАНТИН није дозвољен за Србина, здравог човека !

  15. Lepo neko napisa „Bolesnici neće zdravog.“ Bravo! Mada iskreno po ostalim komentarima vidim da i mi „konje za trku imamo.“ Naravno posle objave ovog komentara će se sami prepoznati i javiti. Nole ti si srpski CAR!

  16. Pouzdano znam da ljudi, koji nisu američki državljani, najopuštenije odlaze kod rodbine, neki rade i sezonske poslove, i niko im ne traži potvrdu, niti zeleni sertifikat.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.