Đorđević: Amerikanci? Ako se susretnemo, nek im je Bog u pomoći…

Ostavite komentar


  1. A možda se šalio ali suviše se Sale nacionale busa za nekog ko nije osvojio zlato kao trener. I za nekog ko ne zove igrače koji ne misle četnički o Kosovu. Ima i on svojih problema. Plus , ameri svima ostalima treba da kažu Welcome to the club , retko kad su i nastupali u najjačim mogućim sastavima.

  2. Nadam se da je izjava zlonamerno prenesena i nije tacna
    A ako jeste baj je glupa i prazna
    Licno od ovog trenera ne ocekujem nista
    On ne zna nista samo je po vezi i sreci upao u spuru
    Nacija je extra talentovana za kosarku

  3. Стари добри српски обичај је да сви разумеју у спорт и политику. Ајде, за промену, да пустимо и Салета и момке из репрезентације да покажу, на терену, шта знају, умеју и могу.

  4. Баш право каже Сале, нек’ им је Бог у помоћи. Напунили су га са 30 разлике прошли пут, колико ће тек уз Бога ?.

    1. Ako se politicki nesto budo odlucivalo oko Kosova u to vreme, ali i kasnije nebi me chudilo da Srbija pobedi Amerikance. Neki dil… SRBI sjebu Amerikance u basketu i nacija ima lakse proguta Kosovo jer basket je nas kosovski boj. Jer svaka nasa pobeda je Kosovski boj.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.