Đorđević: Nadam se da će Bobi prihvatiti poziv 2017.

Ostavite komentar


  1. Bezobrazno! No to ionako gledamo i slušamo svakog dana. Manir "nepogrešivih". Bobi mirna ti je savest i uživaj u svom uspehu i karijeri, Diktatori neka vode timove, možda će biti i neka medalja.Plafon se zna,eventualno polufinale i borba za bronzu.

  2. cinicno i odvratno,i nadam se da nece ako ti tada jos budes trener.a sto se buducnosti ovog tima tice zbog ovakvog bolesnog trenera zelim vam sve najgore !

  3. Đorđević je pokazao veličinu koja treba da bude svima nama uzorna, i treba iskazati poštovanje! Svi pominju egzistenciju, samo malo da se razumemo, otkada je to egzistencija 21 milion dolara? Ja živim kao student i moram da radim pored da bih "egzistirao". Plus mu je zagaranovano 5 miliona dolara kao osiguranje. Da ne kažem da pola reprezentacije nema klub, ali hrabrost prekraja strah od povrede i neegzistiranja. Živi se za domovinu!
    Budimo malo ljudi, i pustimo da igraju one koji su zaslužuli i izborili se da srpska trobojka bude deo olimpijske košarke posle 12 godina.

  4. Đorđević je pokazao veličinu koja treba da bude svima nama uzorna, i treba iskazati poštovanje! Svi pominju egzistenciju, samo malo da se razumemo, otkada je to egzistencija 21 milion dolara? Ja živim kao student i moram da radim pored da bih "egzistirao". Plus mu je zagaranovano 5 miliona dolara kao osiguranje. Da ne kažem da pola reprezentacije nema klub, ali hrabrost prekraja strah od povrede i neegzistiranja. Živi se za domovinu!
    Budimo malo ljudi, i pustimo da igraju one koji su zaslužuli i izborili se da srpska trobojka bude deo olimpijske košarke posle 12 godina.

  5. Ima sanse da odraste i shvati sta je patriotizam, tj. da ima zemlju ili domovinu u kojoj je rodjen.
    U Srbiji ih ima puno koji jos nemaju osecaj za svoju republiku i sa zadovoljstvom sluze okupatoru…

  6. Prvo, to što ti stavljaš tačku na priču o isključivo tvom odbijanju da uputiš poziv najboljem srpskom centru, nikako ne znači da će sportska javnost da ućuti pred ovom tvojom glupom i štetnom odlukom-videćeš koliko na prvoj konferenciji za štampu ili, pak, prilikom čitanja tvoga imena na prvoj utakmici koja se bude igrala u Srbiji. Drugo, reci, života ti, ko ti je napisao ovo saopštenje i da li si ga uopšte pročitao pre nego što si nažvrljao svoj lotpis ispod njega!? Pa, ti nikada u životu nisi uspeo da vežeš ni jednu i po prostoproširenu rečenicu-čak i onomad kada su te pokojni Dražen Petrović i Duda Ivković, složnim snagama, izmaršikali iz sastava tadašnje reprezentacije. Ćutao si k““o klen!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.