Đorđević o meču sa Amerikancima: Biće to utakmica za prestiž

Ostavite komentar


  1. „Ni Bog im neće pomoći“ , jel to, i dalje važi Sale? Ili je to bio optimizam bez pokrića juvenilne mladosti nepotkrepljen trenerskim iskustvom.

    1. Ne znam kao i ni Vi, da li postoji bog, ali ako ste već toliko pametni zašto niste u Kini i na njihovom mestu, onda biste imali pravo prigovora.

  2. Nemojmo se tesiti sto je i Amerika izgubila. Trazimo razlog sto smo mi izgubili. O tome ni reci Spremali se za Amerikance i Francuze a za „pacere“? njih ce Sale da pregazi i bez pripreme.

  3. Poštovani i dragi Saša,
    nikome nije lako u ovoj zemlji a pogotovo vama, misleći na vas i sve igrače, koji u ime svih nas pokušavate da nam vratite dostojanstvo, ugled i osećaj da smo gradjani ovog sveta i ove planete. Hvala vam na svemu, sjajni ste, nastavite tako i ne obazirite se na bilo kakve negativne komentare. Samo odgovorite pitanjem Ko je od vas bolji u svom poslu, od NAS u našem poslu.Kad VAMA na to odgovore, onda eventualno možete da pročitate neku neosnovanu kritiku. Svaka VAM-a čast, navijam za vas!

    1. Promasili ste temu, nisu oni dosli na SP da se bave slikaju i bave humanitarnim radom vec da igraju sto bolje i osvoje jednu od medalja. Takodje nije stvar u dostojanstvu i ugledu, zar su druge ekipe nedostojanstvene i bez uglega. Djordjevic je sa takvim igracima morao da dodje do polufinale, nije dosao ok, ali bar kao covek mora da podnese ostavku jer se u sportu samo racunaju rezultati i nista vise. Jedan kiks mu je vec oprosten, a to je poraz od Slovenije u finalu EP i to protiv ekipe koja je igrala bez Doncica. Finale koje je izgubio Djordjevic a ne igraci, i nisu ga smenili jer u KSS rade samo burazerski odnosi (ti meni – ja tebi). Kokoskov ga je takticki razbio i niko Kokoskova ne uzima kao kandidata za selektora, jer nema „burazera“ u KSS. Djordjevic je u svojoj klupskoj karijeri takodje bio neuspesan jer je dobio otkaze u Armaniju, Benetonu, Panatinaikosu i Bajernu. Ostavka je moralni cin velikih trenera, a to Djordjevic nazalost evidentno nije.

  4. ovo je ono kada te loša karma prati. sada će nas i SAD pobediti i potpuno začepiti usta koja su sanjala da ćemo biti prvaci sveta.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.