Đorđević otišao, problemi ostali

Igor Kokoškov i Saša Obradović glavni kandidati za novog selektora Srbije

Ostavite komentar


  1. Verovatno će se bar neko naći pametan pa stručno objasniti zašto ne osvoismo niti jednu medalju na ovom svetskom prvenstvu.Gde se to promašilo,propustilo,loše uradilo sa ovako dobrim pojedincima…svetskim igračima,zvezdama planete,ali rezultata jok.Neće mi valjda neko reći da nisu u pitanju raznorazne mućke,igre i igrice,svađe,nezdrave atmosfere,inat….i…šta sad,opet je Vučić kriv…

  2. Ceo teks se bazira na pogrešnoj hipotezi da je Srbija odlaskom na svetsko prvenstvo sigurni osvajač prvenstva. Daje se analiza rada Đorđevića samo sa aspekta slabijih rezultata a ne u celini. Takođe, teks liči i na apliciranje jednog od kandidata za selektora, dajući kompletan njegov CV, dok za drugog se navodi samo ime i nebitni podaci, kao što su privatna poznanstva.

    1. Dragane tastatura Vam je izgleda neispravna /Ceo teks i teks liči/ ili ste samo nepismeni.

  3. samo neka objasni zašto je marjanovića zvao u repku ? da mu sedi na klupi ? pa za to je mogao i nekog klinca da povede da oseti atmosferu. Nema potrebe voditi čoveka u 30-im godinama da „oseća atmosferu“.

  4. Problemi su još mnogo veći i dublji nego što je naznačeno u tekstu. Čitav život sam u košarci i ne vidim ko bi mogao da ih reši. Naročito postaju nerešivi sa nijnovijom „članicom“ upravnog odbora KSS. I bez nje bi bilo teško, sa njom-nemoguće. Zato savetujem Koškovu, Obradović i svim mislećim košarkaški radnicima da ne gaze po svojim karijerama ulazeći u blato koje se valja ovom zemljom. Daniloviću koga cenim i pored brojnih neslaganja sa nekim njegovim postupcima (uostalom, ja sam iz suprotnog „tabora“) savetujem da što pre napusti to mesto. U današnjoj Srbiji predsednik KSS bi trebalo da bude „ono“ što je vlasnik svinjformera, a selektor neka njegova podguzna muva. Što bi se neko trudio da košarka ostane u životu kad je sve ostalo propalo? I za koga? Za divljenje je i dosadašnji napor, ali je jasno da se od ove vrste kuge ne može izlečiti.

    1. Tekstopisac je podlegao euforiji negativne kritike „mi smo bogom dani bre“ da osvojimo zlato, samo zlato i ništa više jer tako smo zamislili i tako smo u mogucnošto. Srbija veoma jaka i sigurno da je objektiv da se napadne jedna od medalja. To je logično, to je realno, to je sportski a i kulturološki odgovara mentalitetu i karakteru ovoga sporta u Srbalja. Medjutim, desila su se iznenadjenja. Sport je to. Čak i svetski kladioničari su izgubili veliki novac jer procene su bile potpuno drugačije. Neko je izgubio novac, neko je izgubio ugled, neko je izgubio čast a neko je izgubio selektora. Tekstopisac postavlja pitanja, navodno bez odgovora ali je na svaki već dao odgovor. Elem, u živom blato domaće, ušla je i košarka, još mnogo ranije nego što se to moglo primetiti ali je sad i laiku jasno. Što se tiče selektora, mislim da je ime Kokoškov stavljeno samo reda radi jer će selektor biti SO. To je garancija da će NJ biti i dalje u reprezentaciji. Zašto? pa ko je ovde još naivan osim tekstopisca? MR je pobedio SĐ i to je tako. Sa srećom u Novom radu novom selektoru. To.mu želi ljubitelj blata ali samo onog lekovitog u medicinske svrhe

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.