Dosije Stanković u nekoj fioci 1 foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Treneri fudbalera Crvene zvezde i Partizana našli su se u isto vreme na tapetu Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, ali nisu jednako prošli, iako su u oba slučaja postupci pokrenuti zbog komentarisanja suđenja na nedozvoljen način.

Šta više, Dejanu Stankoviću razvoj situacije i te kako ide na ruku. S obzirom da od kraja marta nikako da budu prikupljeni svi dokazi, izjave, argumenti i šta je već potrebno za odluku DK FSS, mada je njegov osvrt na Partizanov penal u meču sa Spartakom viđen u jednoj televizijskoj komisiji.

I ne samo to, više se uopšte ne pominje taj proces, pa nije jasno da li je završen ni, ako nije, zbog čega se odugovlači sa presudom, kada stratege ekipa večitih rivala, pa i mnogo manjih timova, prejaka reč tog tipa košta finansijski, a ne zabrane posla na određeno vreme. Dakle, u duhu stare prakse, ni on lično ni klub ne trpeli tamo gde je to najvažnije.

Gore je prošao Aleksandar Stanojević, jer je em ekspresno em žestoko novčano kažnjen. Šef stručnog štaba Partizana javno je prozvao arbitra susreta, tada prvoplasiranih, crno-belih i Napretka zbog nedosuđenog jedanaesterca u korist „parnog valjka“ i zbog toga mu je naloženo da plati 500.000 dinara.

U međuvremenu je burno prokomentarisao i tu cifru, zbog njene presedan visine, i još mnogo toga od spornih događaja u borbi večitih rivala za titulu, čiji je dramatičan tok novost u odnosu na prethodne sezone Zvezdine dominacije, ali mu se više nije „sudilo“.

Dok njegov kolega iz komšiluka mudro ćuti o tim stvarima, kao što su se disciplinci utišali na temu Stankovićevog slučaja u njihovoj arhivi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari