rade bogdanović foto Printscreen Youtube UNA TVFoto: Printscreen Youtube/ UNA TV

Fudbalski analitičar Rade Bogdanović izrazio je uverenje da napadač Juventusa Dušan Vlahović ne igra za reprezentaciju Srbije zbog selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Vlahović nije bio u konkurenciji za duele sa Španijom i Danskom u septembru, a “orlove” sada očekuju mečevi Lige nacija sa Švajcarskom i Španijom.

Stojković se osvrnuo uoči tih utakmica i na Bogdanovićeve kritike.

– Što se tiče izjave dotičnog,uf… Poštujem svačije mišljenje. Svako ima pravo da kaže šta god želi, a da li ću ga prihvatiti ili ne, to je moja stvar. Zovite Dušana Vlahovića i pitajte ga ako nešto nije jasno i ako od njega dobijete drugačiji odgovor od ovog što sam ja rekao, onda je to stvarno problem. Ali, ne verujem da ćete dobiti drugačiji odgovor. Čuli smo se dva puta i njegov nedolazak ovde, očigledno se radi o ozbiljnom problemu – konstatovao je Stojković.

Selektor je zatim imao dodatno objašnjenje i odgovor Bogdanoviću.

– Neću da ulazim u nečije privatne stvari. Mnogo je lako reći nešto u etar i da zabavljate ljude kako biste bili interesantni, to je njegov stil obraćanja. Ne želim nikoga da ubeđujem, obraćam se javnosti sa velikom odgovornošću i ne bih da se igram sa tim stvarima- rekao je Stojković.

Pored Vlahovića, na okupljanju nacionalnog tima ponovo neće biti ni Sergej Milinković-Savić, ali i još nekoliko fudbalera.

Fudbaleri Srbije u subotu dočekuju Švajcarsku u Leskovcu (20.45), a zatim gostuju Španiji u utorak 15. oktobra (20.45).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari