Dragan Stojković Piksi posle odlaska na Evropsko prvenstvo: Raduj se, Srbijo, ovo je poklon naciji

Ostavite komentar


  1. E crni tii…igra vam je bas za slavlje, ni Bugarsku ne mozete da dobijete! Bolje da je Dubocica igrala! Uzas

  2. Poklon naciji?
    Nacija je debeli novac ulozila u reprezentaciju, ukljucujuci i 1 milion evra godisnje za selektora koji sada „poklanja“ plasman…
    Izgleda da sa 50 i kusur godina zivota ne shvata razliku izmedju povracaja incesticije i poklona (kada dobijete nesto dzabe/besplatno)….

  3. „Raduj se Srbijo“.Čemu?Ovakvom igrom nećemo ni prvi krug da prođemo.U hotelu rezervišite samo prenoćište.Žali Bože para koje ćete da potrošite.
    Nadam se da ćete žestoko da me demantujete.

  4. Imaće na kome evropski napadači i vezisti da vežbaju! Neko će reći – Vama nikada ne valja! Pa, ako se čuda ne dese biće bam puna mreža! Sem retkih utakmica, i to samo delova, Srbija nije pokazala ozbiljan nivo!

  5. ne mogu da verujem,pa mi sa ovakvom igrom sramota je i da idemo na evropsko prvenstvo….strasno Piksi selektor katastrofa…..ali ok nema ni stida ni srama ali zato ima neznanja ….

  6. O Boze Piksi. Cemu da se radujemo kada smo od poslednjeg u grupi OSVOJILI SAMO 2 BODA I TO U POSLEDNJIM MINTIMA. U Nemacku cete biti pregazeni i primacete bar po 2 gola na svakoj utakmici

  7. Иди што пре са места селектора и поведи Вучића…

  8. Boža Dunster je za tebe kao trenera nedostižan (doduše i igrači su daleko od Moše,Tirketa,Balerine,Jakše…)a i predsednik od Kralja Aleksandra.Istorijska je ovo samo blamaža…

  9. Каже Пикси ово је поклон нацији? Ваша бламажа на свим утакмицама недаје ти за право да си ти и твоји пулени донели радост нацији, показао си се као лош педагог и спадаш у интересну групу где је на првом месту битан профит.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.