Drezgić iz Čukaričkog prešao u Rubin iz Kazanja 1Foto: Pixabay/Blueeye

Dosadašnji fudbaler Čukaričkog Uroš Drezgić potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Rubinom iz Kazanja.

Drezgić je postao treći igrač Čukaričkog koji je za kratko vreme otišao u Rusiju, posle Miroslava Bogosavca koji je potpisao za Amkar i Marka Rakonjca koji je potpisao za Lokomotivu iz Moskve.

„Nijedno tržište, pa ni rusko, nije novo za Čukarički. U Drezgiću smo prepoznali talenat, doveli smo ga u Čukarički sa 15 godina. Prošao je Omladinsku školu našeg kluba, ovde se razvijao kao igrač, bio je poslednjih godinu dana standardan član startne postave, stigao i do dresa mlade reprezentacije Srbije. Pokazao je tek deo raskošnog potencijala, siguran sam da je izabrao najbolju ligu za razvitak, s obzirom na stil igre i konstituciju“, rekao je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

On je dodao da klub ima zamenu za mesto štopera, pošto se u Čukaričkom sve radi planski.

„Doveli smo dvojicu iskusnih štopera, Ognjena Vranješa i Vukašina Jovanovića, kojeg čekamo da se oporavi od povrede. Imamo dvojicu mladih igrača na poziciji štopera iz Omladinske škole, Bojana Kovačevića i Vojina Serafimovića, doveli smo talentovanog Luku Subotića i prilično smo pokriveni što se tiče tog mesta u timu. Zbog toga smo i pustili Drezgića kada je stigla dobra ponuda i za igrača i za klub“, naveo je Matijašević.

Do kraja prelaznog roka u Srbiji ostao je još jedan dan.

„To bi trebalo da je to za ovo leto, ali nikad se ne zna“, rekao je Matijašević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari