„Dugo je Đoković rušio snove mladih igrača“: Šta Gardijan piše o finalu Vimbldona?

Ostavite komentar


  1. Svaka čast ovom mladom igraču na igri i ponašanju. Izjava pre finalnog meča mi je skrenula pažnju da je to jedan poseban mentalitet. A posle meča se zahvalio suparnik na igri, gledaocima kao i kraljevskoj porodici. Dobio je člansku kartu i ogromnu podršku publike.

  2. Razumem da je velika žurba zaključiti novi broj, ali vas molim da ne budete toliko neozbiljni i dopuštate da vam u objavu idu tekstovi koje vam je prevodio Google.
    Ovo izgleda smešno ….

  3. Imamo i Špance na mreži, jadni smo kada ni svoje ne volimo, Nole bio i ostao najveći!

  4. Novak je odličan, ali stižu mladi, jaki, uporni i snažni. Gotovo je Nole, povuci se dostojanstveno i prepusti tron mlađima, došlo je i to vreme.

  5. Juče Đoković, danas Alkaraz…nijanse su u pitanju. Jednostavno, juče je bio njegov dan, a za malo ishod je mogao biti drugačiji. Rekao bih, opravdano finale…dva trenutno najbolja tenisera na svetu. Čestitam pobedniku!

  6. Djokovic je I dalje najbolji .Klinac je imao srece a ti Nikola ocito nisi sa ove planete

  7. Bravo Nole, zasluzeno najbilji teniser na planeti ikad…Alkaraz je pobedio ali nije najbolji na planeti @nikola

  8. Da si „onda“ prešao da igraš za Englesku,danas bi bio popularniji i od Čarlsa!

  9. Joj koji ste vi licemjeri. Pa dajte taj svoj animozitet prema Novaku razgolitite do kraja. Nemojte se skrivati iza pisanja Gardijana. Stvarno ste dno dna. Činjenica je jedna i nepobitna: 22.maja 1987.rodio se Novak Djokovic a sve je ostalo istorija.

  10. Mala ispravka „Predugo je Djokovic rusio……“. Deca se kada je Conga izjavio kako mu je Djokovic unistio karijeru. Uz pomoć „piramida“, raznih belosvetskih vraceva i travara! I to bez milosti i osećaja!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.