Duljaj: Zvezda je bila bolja za ta dva gola 1Foto by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je da je Crvena zvezda večeras bila bolja u polufinalu Kupa i da je teško igrati protiv „večitog“ rivala dva puta za četiri dana na gostujućem terenu.

„Na kraju se pamti rezultat, Crvena zvezda je bila bolja za ta dva gola. Odlično smo ušli u utakmicu, imali smo šanse i brze igrače koji su stvarali probleme Crvenoj zvezdi. Naivno smo primili prvi i drugi gol, posle toga smo se na neki način otvorili, utakmica nije bila izbalansirana na pravi način, bilo je dosta prostora za fudbalere Zvezde. Morali smo da rizikujemo i ubacujemo što više igrača u napad, stvarali im kontre“, rekao je Duljaj posle utakmice za televiziju Arena sport.

Partizan nije uspeo da se plasira u finale Kupa, pošto je polufinalu na stadionu „Rajko Mitić“ izgubio od branioca trofeja Crvene zvezde 0:2.

„Izuzetno je teško igrati protiv Crvene zvezde dva puta u četiri dana na njihovom stadionu. Danas su bili bolji. Moramo da vidimo kako da opravimo ekipu za nedelju jer nas čeka još teža utakmica protiv TSC-a“, dodao je Duljaj.

Trener Partizana rekao je da je iz ovih utakmica dobio nekolicinu mladih igrača, ali da to nije alibi i ocenio da njegova ekipa ima potencijal.

„Zvezda ima iskusne igrače, a iz ovog poraza dobili smo mladog Baždara koji ima 22 godine, Severina 23, Goh 22, Kovačević 19, Marković 24, to je pozitivno“, dodao je on.

On je rekao da je zamenio kapitena Svetozara Markovića na poluvremenu jer se kapiten požalio na problem sa kolenom i nije hteo da pogorša povredu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari