Duljaju najvažnija tri boda: Zahid malo spava i malo jede pa su grčevi očekivani (VIDEO) 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener Partizanovih fudbalera Igor Duljaj nije bio sasvim zadovoljan pobedom crno-belih u nastavku državnog prvenstva posle dvonedeljne pauze zbog utakmica reprezentacije.

U Humskoj je savladan Spartak (1:0), ali su se Subotičani u drugom poluvremenu upinjali da dođu do izjednačujućeg pogotka i bili su bolji od domaćina.

„Bilo je izuzetno teško, dva različita poluvremena. Rezultat je bio najvažniji, ali naravno da volimo da igramo lepo i pobeđujemo. U drugom poluvremenu smo se bespotrebno uvukli u 25 metara i dozvolili protivniku da stvara prilike. Pamtiće se pobeda. Bilo je dobrih stvari, ali mora još mnogo toga da se popravi. Nisam zadovoljan činjenicom sa smo dozvolili protivniku 13 kornera, ali dobro smo se odbranili. Jovanović je istrčavao na te lopte, Kovačević nekoliko puta odlično reagovao”, konstatovao je Duljaj.

U 59. minutu umesto povređenog Natha ušao je u igru Kastiljo, a u 76. minutu s terena je posebnim vozilom za lekarske intervencije izvezen Zahid, ustupivši mesto Trifunoviću.

„Natho je dobio udarac, Zahid ima svoje razloge, znate već koje. Slabo spava i slabo jede, pa su grčevi normalna stvar“.

Zahid, koji je muslimanske veroispovesti, strogo se drži posta u mesecu Ramazana, koji traje do 10. aprila.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari