Dušan Vlahović i dalje povređen, propušta i gradski derbi 1Foto: EPA-EFE/MICHELE MARAVIGLIA

Bolovi u leđima reprezentativca Srbije ipak teže prirode.

Delovalo je posle prvih analiza i snimaka da će se Dušan Vlahović mnogo brže i lakše oporaviti, međutim, reprezentativac Srbije moraće da propusti i predstojeći gradski derbi sa Torinom.

Nakon što je protiv Lećea meč gledao sa klupe, a zatim ostao u Torinu dok je ekipa Juventusa gostovala Atalanti, Vlahović će u civilu posmatrati i duel sa Torinom.

U redovima Stare dame se još uvek nisu pomirili sa odsustvom Vlahovića, ali i Federika Kjeze. Pokušavaće do dana utakmice da obojicu oporave, s obzirom na to da je pomenuti tandem postigao čak osam od ukupno 12 datih golova crno-belih od početka takmičarske godine.

Za Vlahovića je alternativa Arkadijuš Milik, međutim Poljak od starta sezone ne pokazuje znake spremnosti da bude koristan i golgeterski raspoložen, dok za Kjezu Masimilijano Alegri nema rezervnu opciju.

Bez njih dvojice u samom špicu napada Juventus bio bio drastično oslabljen pred gradski derbi. U odnosu na Vlahovića, Filip Kostić se oporavio od povrede i trebalo bi da u startnoj postavi zauzme mesto kraj leve aut linije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari