Duško Vujošević za Danas: Ne mogu nikakvi uspesi u košarkaškom klubu da budu kompenzacija za propast koja se dešava u FK Partizan

Ostavite komentar


  1. Svako sa bukvalno gram mozga vidi da je General Dule sve ovde u pravu… I na to dodajte kontinuitet iživljavanja, progona i još gore od toga nad pravim Grobarima, i eto nam slike naše vrle stvarnosti…

  2. Mi koji to znamo i vidimo smo nemocni
    Ti si jedina javna licnost koja sme istinu da kaze i zato kapa dole Duletu Vujosevicu

  3. Ziva istina !! Mislim da je svima jasno o cemu se radi. KK Partizan se financijski pomaze samo iz jednog razloga da bi se skrenula paznja sa FK Partizan koji se nemilosrdno unistava pa nije ni cudno sto Terzic onako oholo i krajnje nekorektno rece da mu Partizan vise nije konkurentski klub.FK Partizan je fundament citavog sportskog drustva jer je tu i najveca para.Kad se FK urusi i unisti ima svi klubovi SD da propadnu,jedan za drugim,inkluzivno KK Partizan.Grobari cine kardinalnu gresku jer bojkotuju svoj klub.Klub treba zastitu a upravo najveci cuvari bi trebali biti verni navijaci.Ovaj bojkot FK najvise odgovara neprijateljima kluba.To je upravo ono sto zele.Vucelic i Vazura zbog katastrofalnog stanja u klub jednostavno moraju da idu !!Nisu dostojni tako velikog kluba.Gde im je ta minimalna moralna odgovornost ?Ja bih se stideo iz stana izaci kad bih imao takav ucinak kao oni.Navijaci …pamet u glavu.Taktika se mora promjeniti da bis se doslo do cilja…oslobadjanje kluba od nesposobnih .

  4. A šta je bilo do 2012. godine kada smo imali dominaciju Partizana. Navijač sam Zvezde ali i svih ostalih srpskih klubova kada igraju u Evropi. Da bi dobili na kvalitetu u fudbalu potrebno je regionalno povezivanje kao na primeru ABA lige. Samo to može doneti kvalitet srpskom fudbalu.

  5. Nažalost i dešavanja u sportu, posebno u fudbalu i košarci su ogledalo društva u Srbiji. Nasilje, samovolja i neodgovornost caruju, a drastičan primer je sistematsko rušenje legendarnog Partizana. Kao navijač Crvene zvezde, ograđujem se od svih akcija koje nemaju veze sa sportom, a na štetu Partizana. Terzićeva neutemeljena izjava, da Zvezdi ne treba jak Partizan je najobičnija glupost. Cela sportska javnost treba da stane na stranu potlačenog Partizana i da podrži i Duška Vujoševića i sve malobrojne pojedince, koji se suprotstavljaju ovom zulumu nad Partizanom.

  6. Pa ko brani pravim Partizanovcima da razbuca upravu I dovede sposobne ljude, nego niko nece da se hvata u kolo, svi ti isti su izvlacili interese iz velikih klubova ( Zvezda i Partizan)

  7. FK PARTIZAN,od strane AV -AV vlasti nesmatra se srpskim klubom.A članovi uprave i sami neznanju otkud bas o nI u Upravi…A izabrani su upravo zato što su nesposobni da vode klub sa tradicijom.

  8. Sve je istina Dule.Zašto se javno ne obrate oni koji su išli kod TN da traže zaštitu za Partizan i da li je tačno da im je odgovorio da je on nemoćan jer je „onaj“rešio da uništi Partizan.

  9. Duško Vujošević je apsolutno u pravu.Treba oterati Vučićeve kriminalce iz Partizana,postaviti prave ljude i krenuti svom snagom napred….

  10. Sve je istina, ali navijaci da srede probleme u uptavi kluba??? Oni sto prekidaju utakmice, pale iventar, tuku protivnike…Njima nije mesto na tribinama!!! Milina je bilo gledati prave navijace na prosloj utakmici! Rulju napolje!!!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.