Duško Vujošević razočaran odlukom Nikole Jokića da ne igra za reprezentaciju na Mundobasketu: Ima obavezu prema zemlji u kojoj je rođen

Ostavite komentar


  1. Što bi on rizikovao svoju karijeru zbog tudjeg mišljenja?! Ne bih ni ja igrao da sam u njegovoj situaciji. Jednostavno, mora da se odmori od naporne sezone, što bi igrao za neku siću a da ga čeka 200 miliona zelembaća!

  2. Mozda ima obavezu spram USA, jer je zahvaljuci USA postigao uspeh, slicno kao i Tesla. To, sto je ovde rodjen, je pre nesretna okolnost, nego obaveza.

  3. Nikola je sebe stvorio svojim ličnim radom i trudom i nikome on ne duguje ništa osim sebi i svojim najbližima. Kad sin može da skine majcu može i Džoker dres

  4. Da li otadžbina ima neke obaveze prema nama, recimo da živimo dostojanstveno život? Nikola, uživaj u svom odmoru sa porodicom i ne slušaj gluposti. Bravo za integritet.

  5. Nema obavezu prema zemlji kojoj je rodjen.Nema obavezu ni prema nama.Medjutim postoji nesto sto mu je pomoglo to sto je odavde.Generacijama je kroz uspehe reprezentacije stvoren status jedne kosarkaske velesile.Kroz uspeh reprezentacije stvoreni su preduslovi da neko uopste dodje,pogleda i kupi danasnjeg igraca.Da li bi Jokic ili bilo ko zavrsio tamo gde je zavrsio da je na primer iz Rumunije,bez obzira na talenat.Pa tesko.Tako da on nema obavezu prema zemlji,nema prema nama,ali ima prema sledecim generacijama kosarkasa.

  6. Nema obavezu, ima slobodu volju da odlučuje o svom licnom angazmanu, a pogotovo što zemlja u kojoj je rodjen ništa nije doprinela ni ulozila u njegov afirmaciju i zato jer ga KSS omalovazava.. prvo predsednik Danilovic, zatim i selektor Pesic. Na kraju i sam selektor je rekao da najbolji planetarni kosarkasi nije mentalno spreman, znači ne racuna na njega..

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.