Džanan Musa pregovara sa Real Madridom o novom ugovoru 1Foto: EPA-EFE/Kiko Huesca

Košarkaš Real Madrida Džanan Musa započeo je pregovore sa klubom o produžetku saradnje.

„Imao sam na početku potpis ugovora ‘dva plus jedan’. Oni su imali opciju da produže ili raskinu ugovor, a sada su ga produžili. Sada počinju pregovori o novom ugovoru, tako da ništa to ne znači da imam druge planove. Naravno, postoji mogućnost povratka u Ameriku, ali ne bih o tome. Jako sam srećan u Realu i nadam se da ako bude dobra ponuda, da ću dugo godina ostati u Realu“, rekao je Musa za bosanski portal Klix.

Musa je takođe naveo da postoji mogućnost da narednog leta opet zaigra u NBA ligi, u kojoj je u periodu od 2018. do 2020. godine igrao za Bruklin Netse.

„Mogućnost povratka je tu, ali ja pokušavam da ostanem fokusiran na ovu sezonu i da je odigram najbolje što mogu. Sve stvari se dešavaju od februara, a ja sam spreman na svaki rasplet“, dodao je Musa.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine proglašen je za najkorisnijeg igrača finalne serije španske lige ove godine, u kojoj je Real Madrid postao šampion, pobedom protiv Mursije sa 3:0.

Musa je osvojio Evroligu sa Real Madridom prošle godine, a u istoj sezoni izabran je u idealnu petorku tog takmičenja.

On je u ekipu Reala došao 2022. godine, nakon što je sezonu pre proglašen za najkorisnijeg igrača španske lige dok je nastupao za Rio Breogan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari