Emanuel Teri nije više košarkaš Zvezde

Ostavite komentar


  1. Ja, zaista, nisam strucan da kazem sta je Emanuelu Teriju manjkalo, mada je kosarka bitno drugacija igra u vreme Kovida, ali on je ostavljao utisak.
    Kakogod, niska je trenera u zadnjih nekoliko sezona koji nisu uspeli da povezu konce Zvezdine igre, osim nekolicine bljestavih partija, u fazonu, evo, mi znamo, mozemo, a veceras i hocemo.
    Verujem da su misterije oko Dejanovog odlaska one cudne sezone, resene. Radonjic zna recept kako Zvezda moxe da igra ratnicki, a lepo za oko. Na toj formuli, zadobio je navijace, jer u Zvezdi, jedno bez drugog, ne ide.
    Znam da je za kvalitetne kosarkase neophodan novac, ali ima tu i nesto drugo.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.