SBB: EON Sports Mode zabeležio rekordne rezultate tokom prenosa EURO 1Foto: SBB

EON platforma SBB kompanije zabeležila je rekordne rezultate u korišćenju funkcije EON Sports Mode, za vreme prenosa utakmica Evropskog prvenstva u fudbalu, navodi se u saopštenju te kompanije.

Ova inovativna funkcija koja ljubiteljima sporta pruža još bolje korisničko iskustvo i sportski doživljaj uz praćenje statistike uživo, zabeležila je porast korišćenja u Srbiji čak 3,2 puta, odnosno ukupno 206.456 puta je aktivirana, što je skoro neverovatnih 300% više u odnosnu na prosek u mesecima pre EURO 2024

Na nivou svih telekomunikacionih operatora u okviru United Grupe, zabeležen je porast od 3,4 puta, navodi se u saopštenju i dodaje da je ukupno na 109.000 novih uređaja – televizora, mobilnih telefona i računara, prvi put aktiviran EON Sports Mode.

SBB korisnici su mogli da pogledaju 51 utakmicu koje su odigrale 24 reprezentacije, a utakmice uz koje su najviše koristili EON Sports Mode bile su Srbija – Danska, Slovenija-Srbija i Slovenija-Engleska.

EON Sports Mode je razvio United Cloud, razvojni centar United Grupe u okviru koje posluje i SBB, i ljubiteljima sporta pruža informacije o utakmicama, takmičenjima, igračima, kao i detaljnim statistikama poput poseda lopte, broja postignutih poena ili golova po igraču, broja prekršaja, stanje na tabeli i slično.

Pored toga najzanimljiviji momenti utakmice mogu se vratiti i pogledati.

Ova funkcija je dostupna na svim uređajima: na televizoru putem EON Smart Boksa, a na mobilnom telefonu i laptopu putem EON aplikacije.

EON Sports Mode je jedna od funkcija višetruko nagrađivane EON TV platforme, koja je dostupna na tržištu od 40 miliona ljudi širom Jugoistočne Evrope.

EON je napravio revoluciju na tržištu televizije, a uz dalji razvoj i personalizaciju sadržaja prema navikama svakog člana porodice promenio je način na koji danas gledamo televiziju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari