Eraković: Ne znam ništa o prelasku u Zenit 1photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Odigrali su fudbaleri Crvene zvezde generalku protiv Zenita u Sočiju; uprkos porazu (2:1) ostavili su solidan utisak u kojem su jasno naznačeni i problemi sa kojima će se crveno-beli boriti počevši od 10. jula i uvodnog susreta u domaćem prvenstvu sa niškim Radničkim, na stadionu „Rajko Mitić“. Više od propusta po desnoj strani, loših procena Pićinija, nemanja alternative na levom beku, novinare u Rusiji zanimalo je hoće li Strahinja Eraković u skorije vreme zadužiti, upravo opremu Zenita.

Naime, poslednjih dana se pisalo o tome da je velikan iz Sankt Peterburga pojačao i konkretizovao ponudu za mladog štopera Zvezde u formi deset miliona evra, plus potencijalna dva kroz ne preterano zahtevne bonuse.

U Zvezdi deluju kao operativci zainteresovani da saslušaju rukovodeće ljude Zenita, namereni da eventualni transfer obave posle kvalifikacija za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Ipak, sam Eraković deluje kao fudbaler uveren da će kompletnu 2022/23 odigrati u crveno-belom dresu.

„Iskreno, ništa nisam čuo o tome da bih mogao da se preselim u Sankt Peterburg. Zaista ne znam ništa o tome“, poručio je Eraković.

Pristao je 21-godišnji fudbaler da malo prokomentariše ruski klupski fudbal.

„U Rusiji se igra dobar fudbal, a Zenit je odličan klub. Ali, ja sam i dalje fudbaler Crvene zvezde“, naveo je Eraković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari