EU traži ravnopravno učešće Kosova na Svetskom prvenstvu u boksu

Ostavite komentar


  1. Ne javljaju se kada, na nedeljnoj bazi, Albanci sa Kosova blokiraju sportske timove iz centralne Srbije da udju na Kosovu i takmice se… Onda cute. Bokseri, Albanci sa Kosova mogu da ucestvuju na takmicenju u Beogradu iskljucivo u dresovima bez obelezja „drzave kosova“ a ako ne zele da se odreknu svojih nacional-sovinistickih simbola, onda ih sport i takmicenje ni ne interesuje nego je jeftina propaganda njihov jedini cilj.

  2. Prekinuti sve odnose sa EU. Imamo mi šta da jedemo. Sve preko toga se plaća prevelikom cenom. Već smo sluge u svojoj kući.

  3. Ja mogu da se kladim da će se na kraju ušunjati u BG i o njima neće biti ni reči.

  4. Mogu da udju i da ucestvuju u takmicenju ali iskljucivo pod zastavom i himnom SRBIJE.
    Zivela Srbija!

  5. Ako je vase, sedite u onaj sareni voz pa zajedno sa vasim predsednikom, svim ministrima i obavezno sa trubacima ( jer se vasa truba cuje), dodjite u posetu. Bez najave, onako nezvanicnu. Mislim, ipak je vase.

  6. „Delegacija sa Kosova, koju su činila trojica boksera, selektor i sekretar Bokserskog saveza…“
    Dakle, nema trenera? Samo 3 boksera, selektor i partijski komesar ili sekretar, šta god. Ne može selektor biti trener trojici boksera? Ili onaj drugi, komesar partijski, sedi u uglu pa između rundi bodri druga boksera rečima: „za otadžbinu! Nokautiraj!“
    Ne znam. Politička akcija, bokseri kao figurice na tabli, potrošni i izmanipulisani

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.