„Aca informacija“ nadmašio sebe u najavi meča u Minhenu: Jedno je biti živ, a drugo je živeti

Ostavite komentar


  1. Mnogo lilihipa se namnozilo , mi odlazimo hvala vam za upropast!!!!

  2. Smeniti Piksija odmah. Aci odmah zabraniti da ikada više prenosi utakmice naše fudbalske reprezentacije, jer sve koje je komentarisao smo ili igrali nerešeno ili izgubili. Nikada pobedili. Ne verujete? Onda pogledajte statistiku. Aca nije informacija, već je Aca baksuz!

  3. Inspirisan, ali bez potrebe. Tuzno je gledati talentovane igrace ciji potencijal trener ne zna da iskoristi. To je Piksi-trener. To je Srbija. To je Vucic-gospodar svega. To je ogledalo ovog sistema koji traje decenijama i koji ne zna nista da napravi da ima trajnu vrednost. To je rezultat. Porazno.

  4. Najlepsa vest u vezi sinocnjeg dogadjaja. Fudbaleri ovo sigurno nisu ni čuli, a realno mogao bi da radi kao motivacioni trener. Pitanja posle utakmice takodje odlično postavljena, direktno, a ne uvredljivo.

  5. @Aleksandar
    Nije do Ace Informacije, nego do tima, selektora……. Ruku na srce ( iako pomalo teatralan, konstatno zaslepljen Ronaldom …) jedini koji se potrudi za svoj prenos.
    Ostatak komentatora – plac majke Bozije.
    Sportska redakcija RTS-a – slika i prilika drustva = dosadni, jednolicni,sivi, suvoparni…….

  6. Covek koji unapred i uvek racuna sta je potrebno za prolaz i bavi se kalkulacijama uz defetizam.

  7. @Aleksandar
    Ti stvarno misliš da smo ovako prošli u fudbalu jer je Aca „baksuz“?

  8. Pljuju ga krezubi mrzitelji svega – ukratko, Srbi najgoreg nivoa.

Ostavite komentar


Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.