Branislav Nedimović shvatio Vučićevu poruku iz Brisela i podneo ostavku na mesto potpredsednika FSS

Ostavite komentar


  1. Naravno da ljudi iz saveza snose odgovornost, potpuno se slažem sa svim što je Vučić rekao u Briselu.

  2. Trebali ste ostat u albumu gde vas je Vučić lepo zalepio. Videlo se idmah da će da ispadnete jer he grb Srbije je zalepeo ukrivo. Ni hrvatska zastava nije pomogla da se taj urok ispravi.

  3. Kakve veze bi trebalo da ima predsedbik jedne države sa ovim, osim u našem slučaju nedokazanog huligana koji je devastirao instituciju Predsednika države. Pa to bi nepismeni Nikolić nije uradio.

  4. Rešio čovek poljoprivredu, fudbal, šta li će sada da dobije da uNapredi?

  5. Šta znači ostavka? Neka nadoknade sve izgubljeno!!! Još postavljen u Skupštini grada Beograda? I tamo da se nestručno vodi ispune svoje džepove!!?

  6. Zdravko@kad je čovek
    slep kod očiju druga je
    bolest u pitanju,ali kad
    mu drugi slepac treba
    da objasni šta vidi,to je
    neizlečiva bolest a zov
    e se poltron ili narodski
    uvlakač.

  7. A šta su sve radili da ga ubace u FSS…od miniranja Bjekovića do hajke na Vidiću i evo rezultata…kog su sad smislili da ubace?

  8. Није ваљда да ће и костарикански доктор наука за ништа поднети оставку? Баш га брига остаће му школе, позиција лажног професора, неколико управних одбора и огромна имовина коју сумњиво стиче још јесени 2000.

  9. Svi da odu i iz rukometnog saveza srbije upropastili su ovaj sport

  10. Tako ćemo prolaziti na svim takmičenjima dok vučić bude određivao ko će šta raditi u FSS i ko će igrati na terenu.

  11. Čekaj čekaj, stani , stani da nije lik bio iz DSSa? Sadruge strane, nisma baš siguran koje su kompentecije gospodina Nedimovića da se bavi fuzbalom……

Ostavite komentar


EURO 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.