Danas na EURO 2024: Ima li nade za Srbiju?

Ostavite komentar


  1. Piksi nece samo iznenaditi Dance postavkom igre vec i sebe……ni njemu nece biti jasno ama bas nista….veliki je znalac…..

  2. Nada poslednja umire , ali nama baš uvek umre . Bude mo li igrali kao do sad , nazad , nazad nazad…. primićemo gol u prvih 15 minuta . Treba podsetiti da je Danska 1992 g. osvojila evropsko prvenstvo iako se nije kvalifikovala , bila je druga u grupi iza SFRJ , ali kako su SRJ kao naslednici uvedene sankcije diskvalifikovani smo . Pozvani su oni kao drugi i posrećilo im se . Dužnici su nam .

  3. Na osnovu do sada pokazanog , kao i igre u kvalifikacijama teško . Ako ne primimo gol u prvih pola sata , a mi ga damo , opet teško , primićemo ga u prvom sledećem napadu . Takvi su to naši stručnjaci i fudbaleri . NE ZNAMO DA SE BRANIMO I SAČUVAMO REZULTAT . Panika uzdrma i najsigurnije .

  4. Piksi je ili neznalica ili marioneta u rukama menadžera (sveznajuceg Oskara). Vreme je da se odluci kako žele da ostane upamćen – kao čovek ili kao krpa?

  5. Naravno da ima nade ako imamo brzu igru, trcimo brze, igramo flaster a ne zonu (zbog trcanja), ako bolje sutiramo iz daljine, borimo se za svaku loptu, i pomogne blagoslov patrijarha

  6. Samo jedan čovek može da nas spase! Nadam se da će ga Piksi uvesti u igru!

Ostavite komentar


EURO 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.