Defanzivac Srbije o “slučaju Tadić”: Odluke selektora treba poštovati, ovde smo na istom zadatku 1Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Reprezentativac Srbije Nikola Milenković, koji se danas pojavio pred novinarima na konferenciji za medije pred duel sa Slovenijom, upitan je kako bi reagovao da ga selektor izostavi iz ekipe.

Pitanje je, očigledno bilo povezano sa izjavama Dušana Tadića posle utakmice sa Engleskom, kada je kapiten “orlova” rekao da je nezadovoljan odlukom selektora Stojkovića da ga izostavi iz startne postave.

„Fudbal je kolektivan sport, svi smo na istom zadatku. To je odluka selektora i to treba poštovati, kao i što svaki igrač reprezentacije poštuje tu odluku“, rekao je Milenković i istakao da je atmosfera u ekipi sjajna.

Milenković je u duelu sa Engleskom čuvao jednog od najboljih napadača na svetu Harija Kejna.

„Sigurno da je bio veliki izazov igrati protiv napadača koji je postigao više od 50 golova u sezoni. Ali, ne bih o individualnim stvarima, treba da se koncentrišamo na to kako smo odigrali timski. Drago mi je što je odbrana bila na zadatku uprkos tom primljenom golu“, rekao je Milenković, a zatim dodao:

„Pokazali smo hrabrost, požrtvovanje, ambiciju. Mislim da smo na dostojan način predstavljali reprezentaciju protiv Engleske“, rekao je Milenković.

Najnovije informacije o dešavanjima na Evropskom prvenstvu u fudbalu čitajte na stranici EURO 2024.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari