Dragan Stojković Piksi: Nismo obrukali Srbiju

Ostavite komentar


  1. Obrukali ste za sve pare! Sa sve onim debilima navijačima sa ruskim zastavama koji su bacali čaše i šta sve ne na teten!

  2. Bleferi i manipulatori su zajahali Srbiju i ne žele da sjašu. Bitno je da su uspeli u tranziciji i da su pokazali karakter. Nije bitno što su eliminisani. Svaka im čast.

  3. Obrukali ste se sami: jednostavno ste slabi.Gde su te silne pripreme,reklame,premije.Sve u vetar.Najbolje se zabavljaju tzv navijači u takmičenju ko će biti bezobrazniji,prostačkiji,a zna se odakle to vuče korene.Ajd kući pa se latite nekih zanata,lenjštine.

  4. Kaže selektor, jednom smeste loptu u gol, drugi put ne, idemo dalje… A šta bi reko da mu jednom plata legne na račun, a drugi put ne?

  5. Gospodine Stojkoviću, slažem se sa Vama da ste dali sve od sebe da prodjemo dalje!? Ali, možda Vi zauzimate nekome radno mesto ko je sposobniji od Vas i onaj koji bi nas odveo dalje na Euru?! Ja ovde ne govorim o Vašoj želji, jer je ona očigledno postojala, ali – nažalost, tako je u skoro svim oblastima: „ubi nas neznanje i nesposobnost“!?
    Svi znamo šta je „komandna odgovornost“ – i Vas i Fudbalskog saveza, ali ima nas koji znamo da kod nas fudbalom (i ne samo fudbalom) vlada mafija, koja ne mari za druge, već samo za – sebe!?
    Ukoliko ste čestit i pošten čovek, Vi biste sami napustili mesto selektora (uzmite to što Vam pripada po ugovoru, a dosta Vam pripada), na koji način biste uputili izvinjenje nama koji smo toliko propatili gledajući kako se Vi lično mučite i Vaši izabranici, bez obzira što ste pokušali sve što je u Vašoj moći da nas usrećite u ovim turbulentnim vremenima!

  6. Dali treba bilo šta komentarisati? Kad njega nije sramota da ovako nešto lupa.

  7. Defanzivni blok sređen, još samo da naredne 24 godine poradimo na napadu i krećemo da igramo fudbal. E jadovi jadni bez časti i obraza.

  8. Vreme je da se skloni.Da ima obraza,da nije sujetan sam bi to uradio.

  9. Mozda on nema sta da zameri igracima, ali imam ja njemu puno toga… verovatno i cela nacija.
    Zao mu sto nisu napravili jos jedan korak?!?
    Pa, zasto nisi kad si vec imao sve uslove!?!
    Klasicni DEMAGOG!

  10. Piksi ukoliko zna za sramotu sakriće se pod kamen. Fudbalerima svaka čast.

  11. Da bi neko bio u poslu bolji,mora shvati da to što radi nije dobro.Piksi je proizvod naše vlasti a kao trener nigde u svetu se nije dokazao te je ovakav njegov „uspeh“ očekivan.Očekijem da i ovo Vučić proglasiti uspehom i da će i dalje prodavati maglu za Ligu nacija i OI.

  12. Čoveče Božji, zar je moglo gore? Prvo u Kataru, pa sad u Nemačkoj. Skini nam se već jednom sa grbače. Ah da, prvorođeni će reći: „Pa šta“.

  13. Пикси ти си оскаровац човече да ли ти ово што раде фудбалери личи на игру,брука и срамота,личите на једну сеоску екипу,није срамота испасти са турнира,изгубити утакмицу,али ви играте без игре,без идеје,без дуела,играте офанзивно а дате један гол Ито једва,брука,брука и ништа више

  14. „Nismo obrukali Srbiju“
    Naravno. Samo ste pokazali pravu sliku i našeg fudbala i same države. Možemo da se dičimo.

  15. Ne da ste obrukali naciju nego unakazili i pokazali da se izgradnja nacionalnog stadiona iskljucivo radi radi punjenja dzepova Ace srbina i njegove sekte. Pa mi ni 6-ti treci nismo uspeli da budemo, A OTISLI SMO NA EU ISKLJUCIVO ZBOG POVECANOG BROJA UCESNIKA nego na ranijim takmicenjima

  16. Jeste da nikoga nismo pobedili, ali smo jedan gol dali. Pa sta hocete vise. Nezahvalni narode !

  17. piksi podnesi ostavku, ovo je bilo gore od katara. ekipa koja je najjača u napadu jedva dala jedan gol u 300 minuta igre. juče smo bili totalno bezopasni.

  18. Budimo strpljivi ,stižu nove snage sa stadiona iz Leskovca, Zaječar, Loznica…

  19. Niste obrukali, naravno, jer je Srbiji potrebno više radosti ali od uspeha lekara, profesora, inžinjera, ekonomista a ne od „hleba i igara“, od udarača raznih vrsta veličina lopti.
    Troši milionče i sretan put!

  20. Jedan gol na tri utakmice?!?!? pa kakva je to igra, kakvi su to „svetski“ golgeteri?!?!? Umeju li oni gol da daju, u kazneni prostor da udju? a navodno smo najvisa reprezentacija na EURO-u

  21. Niste Vi selektore „obrukali“ Srbiju Vec sebe.
    Tuzno je samo sto niste sposobni sami sebi to priznati.
    Kao sto rekoste „nije smak sveta“ sve je to samo igra, koja nas gradjanje Srbije kosta mnogo.
    Ukratko niste opravdali honorar i treba da se povucete ili da Vas smene ti sto su Vas angazovali.

  22. Нисте обрукали Србију!
    Ми знамо да је то био ваш максимум.
    Други су бољи али немојте да се потресате.

  23. Hahahahahahah kakvi smo mi narod, mi nismo normalni. Ovo je fudbal bre, neka glupa igra sa loptom tamo. Koga briga sta ste radili

Ostavite komentar


EURO 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.