Dragan Stojković po dolasku u Beograd: Razumem razočaranje, ali mene duša boli

Ostavite komentar


  1. Znao si ti i pre šampionata da se ne razumeš u svoj posao…, al’ milioni se nipošto ne odbijaju!
    Pogotovo ono „milionče“ preko svega!

  2. Onaj koji nema dušu ne oseća taj bol. Ti si obićni bestidni primitivac koji misli da ima lovu. Imam je pedeset puta više i drugari me cene, hranim toliko prodica koje su kod mene zaposlene. Ne bio skrivao neuspeh i greske, jer takvi su nemoralne protuve upravo iz realitija i burdela.

  3. Država je kriva što angažuje ovakve nesposobnjakoviće i pritom ih masno plaća. Razbacujemo se novcem kao da se nismo zadužili preko glave, a za mnogo važnije stvari nema ni dinara…

  4. „Fijasko je kada te neko dobije 7:0, kada pijančiš po Minhenu i Augzburgu i tučeš se po treningu.“ – Kriterijumi se spuštaju sve niže i niže.
    Po meni, fijasko je i kada ostvaris najgori rezultat, i Slovenija te prestigne.

  5. Proći će te…
    Vlast ti neće ovo zaboraviti… Sada je fokus ponovo da je ovde sve kao i naš fudbal. Što je i tačno. Sistem je truo. To njih boli… Oni su taj sistem i trulež.

  6. Piksi je kriv za izbor igraca, taktike i sto se nije na vreme odrekao odsluzenih arapskih i turskih igraca koji su u timu zarad starih zasluga. Ako ekipa sa 3 centarfora nije u stanju ni sansu da stvori lose nam se pise jer ekipa nema igru i dobar plan a i igrace

  7. Imamo losu reprezentaciju. Ni Pep Iz M.Cytija ne bi bolje prosao. Igraci koji su u stranim timovima okruzeni majstorima pa pokazuju svoj maximum. A kad ih sve skupis na jednom mestu, jedno veliko nista.

Ostavite komentar


EURO 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.