Tadić prekinuo tišinu, a nema izjave: FSS saopštio da se kapiten izvinio selektoru i reprezentativcima 1Foto: EPA-EFE/Robert Hegedus

Fudbalski savez Srbije objavio je saopštenje u kojem se navodi da je kapiten reprezentacije Dušan Tadić uputio izvinjenje selektoru Draganu Stojkoviću i saigračima “zbog nepromišljenih izjava posle utakmice sa Engleskom”.

U saopštenju koje prenosimo u celini nema Tadićeve izjave.

“U hotelu „Maksimilijan” u Augzburgu, gde boravi reprezentacija Srbije tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj, održan je sastanak stručnog štaba „A” tima, na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem, i reprezentativaca Srbije.

Bilo je govora o predstojećim obavezama, a između ostalog kapiten reprezentacije Dušan Tadić je iskoristio priliku da se zbog nepromišljenih izjava posle utakmice sa Engleskom izvini selektoru Stojkoviću i saigračima.

Reprezentacija Srbije prema planu i programu nastavlja sa pripremama za drugi meč na Evropskom prvenstvu. Sutra oko podneva odlazi u Minhen gde su predviđene medijske aktivnosti, kao i zvanični trening”, piše u saopštenju Fudbalskog saveza Srbije.

Tadić je utakmicu protiv Engleske počeo na klupi, a u igru je ušao u 61. minutu. On je posle meča izjavio da je „kapiten i lider, najbolji igrač tima“ i da smatra da je trebalo da bude u prvoj postavi.

Najnovije informacije o dešavanjima na Evropskom prvenstvu u fudbalu čitajte na stranici EURO 2024.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari