Da li je Piksi avansno plaćen za neuspeh?

Ostavite komentar


  1. Dobro je čovjek rekao. „Nismo se obrukali“. I nismo. Igrali na ep, jedna izgubljena, dvije neriješene. To što su naša očekivanja abnormalno nerealna, to je naš problem, ne i njegov. Podrška za legendu.

  2. Nacionalni stadionnnn,nacionalni stadionnn,ajdeeeee sada SVI SVI SVI uz Acuu Komadanta hahahahahahaha

  3. Kad bi oni za svoje budalaštine plaćali iz svog džepa, ne bi imali ni za hleb.

  4. Prvo, Predsednik nema šta da se žali na Pisketa, jer su ga sami odabrali. I sami su mu produžili Ugovor. Drugo, Pikse je od srljajućeg napadačkog fuzbala, uspeo da ekipu , koja je takva kakva je, dovede i u odbrambeni mod.Sada treba da iskaze sve dodatne featurese poput kako se sve izvodi korner , ko izvodi korner, ko gde stoji, ko , zašto i kako uskače u kazneni prostor, ko odvlači pažnju golmanu u petercu, i tako redom , za mnoge od predvidivih situacija . Pa da se to vežba, i vežba i vežba….Pa onda da se pronađe neki fudbalski dragulj koji može da izvede neki improvizaciju i na nadmaši sistem ali najviše dva puta na utakmici….Poslednji put sam gled’o na stadionu fuzbal Partizani Vs Arsenal u Beogradu, bila neka zima. Partizani trčali ko muve bez glave, a u Arsenal ,bile neka dva igrača dal iz Rusije, Belorusije, Ukrajine, zaigrali momci jedno 10 minuta, nalupali Partizanima 2 gola i onda su Partizani ponovo trčali ko muve bez glave do kraja utakmice. Rezulat 2: 0 za Arsenal.

Ostavite komentar


EURO 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.