Kad i gde možete da gledate utakmicu Evropskog prvenstva u fudbalu između Hrvatske i Italije? 1Foto: EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH

Hrvatska i Italija igraju večeras (21.00) u Lajpcigu utakmicu poslednjeg kola Grupe B na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Za ekipu Zlatka Dalića nema kalkulacija, samo pobeda ih vodi u narednu fazu šampionata, jer su u prethodne dve utakmice, protiv Španije (0:3) i Albanije (2:2), neočekivano osvojili samo jedan bod.

S druge strane, aktuelni šampion Evrope je u prvom kolu u većem delu susreta sa Albanijom prikazao šampionsku partiju i došao do trijumfa (2:1), ali se u duelu sa Španijom (0:1) pokazalo da to nije ekipa na nivou kvaliteta one koja je pre tri godine stigla do trofeja.

U večerašnjem meču „azurima“ je dovoljan i bod kako bi ušli u krug ekipa koje će se sa trećeg mesta u grupi plasirati u osminu finala, ali, upravo je duel sa Španijom pokazao da Italijani nisu favoriti u meču sa Hrvatskom i da će morati da se potrude kako bi ostali neporaženi u susretu sa “vatrenima”.

Utakmicu Grupe B između Hrvatske i Italije možete gledati na prvom programu RTS i na kanalu Arena sport 1 Premium, a direktan prenos počinje od 21.00.

Najnovije informacije o dešavanjima na Evropskom prvenstvu u fudbalu čitajte na stranici EURO 2024.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari