Kad i gde možete da gledate utakmicu četvrtfinala Evropskog prvenstva 2024 između Španije i Nemačke? 1Foto: EPA-EFE/ROBERT GHEMENT

Fudbaleri Španije i Nemačke igraće u petak 5. juna (18.00) u Štutgartu meč četvrtfinala Evropskog prvenstva 2024.

Ovo je duel selekcija koje su prikazale najbolje partije tokom takmičenja, ali i susret najuspešnijih reprezentacija na šampionatima Starog kontinenta.

Španija i Nemačka sastaju se u nokaut fazi jednog velikog takmičenja prvi put od 2010. kada je u polufinalu Svetskog prvenstva „crvena furija“ pobedila sa 1:0, a u međusobnim zvaničnim duelima Nemačka nije pobedila još od 1988.

Ekipa selektora Luisa de la Fuentesa je jedina ekipa koja je na ovom turniru zabeležila četiri pobede, a u osmini finala eliminisala je Gruziju rezultatom 4:1.

Kad i gde možete da gledate utakmicu četvrtfinala Evropskog prvenstva 2024 između Španije i Nemačke? 2
Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

S druge strane, Nemci su u prvom meču nokaut faze, koji je obeležilo prekid utakmice zbog nevremena, pobedili Dansku sa 2:0, a njihov selektor Nagelsman je posle duela rekao da je njegov tim odigrao „najboljih 20 minuta na turniru“.

Meč između Španije i Nemačke možete gledati u petak 5. juna na kanalima RTS 1 i Arena sport 1 Premijum, a direktan prenos počinje od 18.00 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari