Kad i gde možete da gledate fudbalsku reprezentaciju Srbije u pripremnom meču sa Švedskom? 1Foto: EPA-EFE/MAX SLOVENCIK

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće u subotu 8. juna (18.00) u Solni, predgrađu Stokholma, meč protiv selekcije Švedske.

Duel na „Frends areni” ujedno je i poslednja trening utakmica „orlova“ pred početak Evropskog prvenstva u Nemačkoj (od 14. juna do 14. jula).

Iako je u pitanju trening utakmica veoma je važno da “orlovi” ostvare dobar rezultat, jer bi im to donelo neophodno samopouzdanje pred odlazak u Nemačku.

Takođe, ovo je i poslednja prilika za selektora Stojkovića da isproba nove taktičke varijante, što mu nije pošlo za rukom pre četiri dana protiv Austrije u Beču.

Šveđani su u sredu igrali u gostima protiv selekcije Danske, koja će biti rival Srbiji u Grupi C na šampionatu Starog kontinenta, i izgubili rezultatom 2:1.

Reprezentacija Srbije prvi meč na Evropskom prvenstvu igra 16. juna protiv Engleske u Gelzenkirhenu, četiri dana kasnije sastaje se sa Slovenijom, a u poslednjem meču u grupi rival će im biti Danska (25. jun).

Duel između reprezentacija Srbije i Švedske možete da gledate u subotu 8. juna na prvom programu RTS i na kanalu Arena premium 1, a direktan prenos počinje od 17.50 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari