Mirko Poledica o učinku reprezentacije u Nemačkoj i ostavkama čelnika FSS: Varate, ponižavate i nameštate, a na Evropskom prvenstvu očekujete uspeh

Ostavite komentar


  1. Stalno prozivate drzavu. Drzava je teritorija na kojoj zive grupa ljudi. Drzava nije zivo bice. Prozivajte Vlast koja vodi ovu drzavu u propast. Srbiji Nema Spasa sa ovom vlascu.

  2. KOmentari na izjašnjavanje AV o neuspehu na evropskom prvenstvu u fudbalu:

    Podržavam predsednika u njegovim naporima za reformu srpskog sporta.
    Nadam se da će se ulaganjem u sport dugoročno poboljšati rezultati.
    Očekujem da će se napori predsednika isplatiti u budućim takmičenjima.
    Snažna podrška Vučiću u njegovim naporima za bolje sportske rezultate.
    Očekujem da će se situacija popraviti uz predsednikovu podršku.
    Vučićeva reakcija pokazuje njegovu posvećenost boljem sportskom rezultatu.
    Vučić pokazuje da mu je stalo do uspeha naših sportista.
    Podržavam predsednika u njegovom zahtevu za promenama u srpskom sportu.
    Ohrabrujuće je videti predsednika Vučića koji stoji iza naše sportske reprezentacije.
    – LOBOTOMIJA –

  3. Srpski fudbal već decenijama kao i da ne postoji, ni klubovi ni reprenzetacija Srbije ne postižu na međunarodnom polju skoro ništa, ali vlasnik Srbije AV za gomile narodnih para gradi stadione po gradovima koji skoro i da nemaju neke značajnije fudbalske klubove. Dozvoljeno je pitanje za koga za od 600 do 800 miliona evra, možda i -dok se namire svi mafijaši- posrednici u poslovima, čak i za čitavu milijardu evra, gradi nekakav „nacionalni stadion“? Možda za sebe kako bi na njemu držao govorancije mnogima koji su, neki i uz pretnju gubitka radnog mesta isl. dovučeni u BG sa svih strana Srbije? Verovatno!

  4. Sve je tacno rekao,samo jos nije naveo ime jednog kluba i coveka koji to sprovodi. A nije ni morao. I opet se naravno nista nece promeniti. Pojeo vuk magarca

  5. Iako je Poledica treba se zaustaviti sa tim glupostima od strane pametnjakovicca.

  6. Узми мало соли и поспи по глави пошто ти је победила да се открави па причај нешто из твоје струке ако знаш

  7. Ovo za VAR što si izjavio je nešto najgluplje što sam čuo u svom životu, a dolazi iz usta borca za čistiji fudbal. Druga stvar Slovačka i Rumunija najviše i nsmestiše svoj meč, koji nije pod pokroviteljstvom Super lige Srbije. Izgleda i drugi nameštaju bez posledica?

  8. Знам да. Вероватно неће проћи пошто сте вероватно истог мишљења као и он
    .

  9. Svako normalan zna da nam je fudbal odavo u dubiozi jer igraci cim im se ukaze prulika, odose negde van. Svuda imau vece pare nego ovde. Ovde su pare uzimali glavesine u klubovima i menadzeri. Vi napadate vlast. Vlast je dala isuvise para, ali lopovi u rukovodecim fudbalskim organima pokrali. Kakav Vucic, e moze on u svaku poru drustva da zaviri i da zna sve. To radi mafija.

  10. Bice bolje kada se ON ne bude pitao za sve?
    Da li se oglasio povodom strajka u Juri ?

  11. Tek kada FSS u celosti bude sastavljen isključivo od stručnih, časnih, marljivih i ambicioznih ljudi a u podmlađenom sastavu, treneri školovani sa licencama i uspešni u tome, biće dobro ali nikako sa dosadašnjom praksom „poslušnika“ kao ovakvi koji nam „ubiše“ fudbal. Hitna reforma u FSS!

  12. Ovaj Poledica je više dosadio pa nije on jedini pošten u ovom našem fudbalu. Neuspeh reprezentacije je bio očekivan i navijači su to znali pa šta se sve pričalo pre prvenstva. Naši igrači nemaju kvalitet i ovo je naša realnost. Igrači su očigledno bojkotovali Piksija čija je krivica to što te nije isterao iz reprezentacije. Ovo je dobro što su se pokazali da neki budući selektor ih više nikada nepozove u reprezentaciju tu mislim na Tadića Vlahovića i braću Milinković Savić jedino sa Mitrovićem treba da se porazgovara da se vidi u čemu je njegov problem. Ja mislim da je njegov problem to što igra u nikakavoj ligi i nema jake duele on dok je bio u Premijer ligi kidao je a sada tamo igra protiv amatera i odvikao se od jakih duela

  13. Sport je regulisan lošim zakonom i to se reflektuje na ukupno tkivo.Dokle god je tako upravljaće onaj koji plaća „ne tako malo“.
    Samo treba da pristanemo da predsednik države ima petinu plate guverner je narodne banke a ostali proporcionalno manje.

  14. Džajića za počasnog – doživotnog predsednika, Belivuka (kada izađe na slobodu) za potpresednika, Vladimira Đukanovića na mesto Šurbatovića i naravno Baraka Bahara za selektora. Da se kontinuitet „miksovanja“ kriminala i mediokriteta ne poremeti.

  15. Pazi budalu, ode u Brisel, popije samar od Kurtija, a onda sve zamaskira zvalavljenjem o debaklu fudbalera. I ovce nasednu, opet!

  16. Sve lige su nameštene jos pre pocetka SNS bitange koje su KAO predsednici klubova sve namestaju od budzeta igraca sudija STRASNO svi znaju pricaju iiiii to tako traje afudbal nam je u kanalu. Najstrasnije je kad se namestaju lige pionirske kadetska pa sta reci

  17. Ko je ovaj pa da on komentarise fudbal i stanje u njemu,bio osrednji fudbaler i on kao predstavnik sindikata fudbalera e zato nam je ovako kada i sindikat vode drugorazredni igrači koji će da promene nešto,fuj e od takvih ne mogu da prosperiraju neki drugi koji su imali zavidne karijere i koji mogu nešto iz svojih karijera u inostranstvu da primene kod nas,a gde piše da fudbaler mora biti predsjednik FSS tu funkciju treba da obavlja neko iz ekonomske ili pravne struke a bivši igrači da budu tehnička podrska,nisam protiv Vidiča navijač sam CZ ali nije za tako odgovornu funkciju ⁹odmah,prvo negde u klubove pa onda dalje,jedino ako mu nije ispod časti.Džaja se pokazao u Zvezdi i tu je ispekao zanat a zna se šta je sa Zvezdom postigao.

  18. Ove ostavke je klasična Vučićeva fora, kako bi se Piksi naterao da odstupi. Onda će ovi što su dali ostavke da budu ponovo „izabrani“

Ostavite komentar


EURO 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.