Ko će da obešteti Dragana Stojkovića? Piksijev odlazak koštaće minimum milion evra

Ostavite komentar


  1. Nikad kraja balahanju novcem poreskih obveznika. Ni kraljevi, carevi ni sultani se nisu ponašali kao ova naša demokratska vlast.

  2. U Srbiji se bacaju milioni kao plastična ambalaža u reke. Sve u stilu naduvanog balona koji samo što nije pukao. Sve je lažno. Lažni doktori nauka, lažni stručnjaci na svim poljima pa i u fudbalu. Lažni ekonomski tigar. Lažni open Balkan. Predsednik lažov. Sve je laž osim teškog života građana Srbije.

  3. On treba da obešteti građanke i građane Srbije. On treba da vrati novac koji je uzeo jer nema rezultat.

  4. kakvo je to pitanje…pa narod kao i sve ostalo, kašnjenje rokova, zaduživanje i mnogo toga što je navodno preCednik izgradio

  5. Robin Hud će da reši – on će da otme od sirotinje i daće bogatašu !!!

  6. Piksi je „veliki patriota“ i verovatno ne da nece traziti naknadu za raskid Ugovora nego ce i vratiti deo uzetih para. Pa izvinuo se narodu,nece valjda sada da im uzme pare iz dzepa.

  7. Evo sad ću pristojnije:
    Neko je već komentariso da bi on trebao nas da obešteti i vrati pare koje je već uzeo i pride kazna od milion za davanje lažne nade Celoj Srbiji

  8. zamišljam nešto
    da sam priučeni keramičar i za kupatilo tražim 1000 eura a kad završim,kad završim kao nagrad još 500 ako me najure posle prva dva reda pločica ,1000 eura za raskid posla
    jel bi me neko angažovao pitam se a tako bi trebali da se pitaju i oni koji su ovog lika angažovali,prodavača magle

  9. Covek nas je odveo na dva takmicenja, kamo god. Ekipa nam je jadna, mozda on i nije sjajan selektor, ali za nikom nije mozda palo na pamet da se eventualno revidira ugovor u skladu sa skromnim dometima ekipe.

    Jer, ono sto smo imali pre Piksija (sa izuzetkom Muslina) je tek uzas.

  10. Ispali smo i mi, ali smo se bar veselili u dvi itakmice do, praktično, zadnje minute.
    Srbija je igrala grozno. Ako su to orlovi, bojim se i pomisliti kako kod vas vrapci lete?

  11. Neka štampa objavi detalje ugovora,narod treba da zna kako se rasipaju pare,i kolko su do sada uzeli para stručni štab i selektor..

  12. Šta očekivati od lika koji na pitanja odgovara sa “ Sledeće pitanje?”ili “Pa šta” ili” Ja patim za Srbijom?” Osioni izrod.

  13. Po meni ako ima imalo obraza vratio bi sve pare i on i igrači! A oni koji su ga postavili rreba da dobiju otkaz i da im se naplati šteta koju su učinili! Sledeći selektor trwba da radi za prosečnu platu(republički prosek), a da mu se uruče benefiti za postignuto ili da ide kući. To bi trebao biti neki fanatik, profesor fizičke kulture, zaluđenik za fudbal i dati mu neku talentovanu decu koju nije uzurpirala mafija da im napravi karijeru. Ostale rasterati aFSS ugasiti i zamrznuti imovinu udruzenja, a članovima priveriti poreklo imovine! Ajde srbine da počneš praviti državu od nečeg moraš početi a u ovome smo svi zajedno i svi isto mislimo!!!

  14. Fss,šta je problem,Vučić naučio samo da uzima,10 miliona ima od Ep. Ne vidim problem.

  15. Treba da plati ta Bagra koja mu je omogućila novi ugovor pre ovog prvenstva Sve je to smišljeno kao uvek do sada

  16. Može Šurbatović sebi za nagradu da uzme 350.000evra za plasman u Qatar sad je problem da se isplati Piksi,nisu to pare od poreza kako Vučić laže,FSS dobija pare od kvalifikacija i u Qataru i Evropsko,samo od evropsko 10.miliona ,e sad to je problem što ekipa Vučić stavila šape na sve pare pa i na pare FSS.. molim lepo…

  17. Sta je milion evra u odnosu na preko 600 mil evra za nacionalni stadion koji ce biti nazvan Oskarov stadion

  18. Pa vi svi sto ga terate…lepo platite obestecenje…nemate vi pojma o zivotu osim da se radujete neuspehu…po vašim merilima…covek nas odveo posle 24 godine na a euro…sa lukicem ilicem sms om…proigrace oni sa Ancelotijem…

  19. Ova protuva je naplatila za par godina za katastrofalan učinak tačno kao deset vrhunskih profesora za čitav svoj radni vek( 10x 40 godina x 2000 evra mesečno) . Strašno, ludo i šizofreno od strane svemoćnog Oskara i njegove bestidne klike.

  20. Ako je čovek,odreći će se obeštećenja i uplatiti za lečenje bolesne dece ili opremanje zdravstva u njegovom Nišu!

  21. Sta je to za jednog paora i jednog aboliranog lopova da podele stetu koju su napravili i isplate gazdinog ljubimca? Pa necemo valda mi svi platiti tu perverziju od selektora?

  22. Ali onaj ko ga je doveo moraće pola da mu da ništa nije đžabe i slučajno

  23. Расписати референдум ! Па нек одлучи
    „ сендвич раја „

  24. Piksi je častan čovek,nece uzeti ni euro.On sad da obuče dres i da izadje na teren bolje bi igrao od polovine nasih reprezentativaca,nemoze on da igra umesto njih.

  25. A deda Dzaja? Jel on zna da smo ispali? Jel on usao u pravi avion? Jel on isplatio i okajao svoje grehe? Jel……

  26. Па патриота рече да не живи од фудбала .Има ли клаузула: Ако немаш резултат ,нема пара или најнормалније враћаш паре.Господин ће патриотски поступити

  27. Verovatno čelnici Saveza ,oni što su mu ponudili ugovor,jedino je Nedović bio protiv.

  28. Na žalost nije Piksi usamljen slučaj da nije ispunio očekivanja, koliko javnih funkcionera ne ispunjava očekivanja naroda Srbije, a dugi niz godina samo menja funkcije bez rezultata, sve na račun gradjana Srbije!?

Ostavite komentar


EURO 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.