Kontroverza prve četvrtfinalne utakmice na EURO 2024: Da li je trebalo dosuditi penal za Nemce? (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Да !, Гледао сам утакмицу.

  2. Da li je trebalo da Nemci prebiju ovu špansku decu?
    Sudija je morao da dosudi bar jedan crveni karton u prvih pola sata igre, sramota je šta su im uradili.

  3. Nemci su dobili zaustavnog vremena dovoljno da daju tri a ne jedan gol! Sudija se baš potrudio da im pruži šansu, više nego očigledno! I duplo više vremena nego što je regularno!

  4. Pobogu, bio je mali ofsajd, pogledajte akckju ponovo. Na TVCG su analizirali, videlo se da je ofsajd. Zato nije bilo VAR provere.

  5. Lopta je pogodila u ruku Kukurelju. Tako je. Ali šta bilo koji igrač treba da uradi sa svojim rukama ako drugi igrač loptu napuca tako da ga ona u ruku slučajno pogodi? Da li od igrača treba očekivati da nemaju ruke? Ili im ruke treba odseći? Namera Kukurelje da loptu rukom zaustavi nije postojala. Bio je napucan. Lopta ga je sa onakvom snagom šuta mogla pogoditi bilo gde, a da on nijednog trenutka mogao da reaguje tako da bi je izbegao. U duhu fudbalske igre ovo nije bio penal.

  6. Nameštaljka, korumupirana cela organizacija sudija, Var sistem ukinuti jer se zloupotrebljava u jako puno slučajeva u svim takmičenjima

Ostavite komentar


EURO 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.